VictoriaOnline
LIFESTYLE

Britney Spears – 40. Nostalgică pentru cele mai bune 7 videoclipuri muzicale ale cântăreței

Britney Spears a împlinit 40 de ani pe 2 decembrie. Un motiv excelent pentru a ne aminti cele mai izbitoare clipuri ale cântăreței.

Cariera lui Britney Spears a luat amploare în 1998, odată cu lansarea „… Baby One More Time”, care a depășit primul loc în Billboard Hot 100 și albumul ei de debut omonim. Mai erau opt ani până să apară YouTube, așa că videoclipul nu a apărut pe platformă decât în ​​2009. Acum, „… Baby One More Time” are 669 de milioane de vizualizări și rămâne cel mai popular videoclip

Un început zgomotos o aduce pe Britney Spears la faima ei de idol pop din adolescență. Al doilea album „Oops! … I Did It Again ”a fost lansat în 2000, asigurându-și în sfârșit statutul de vedetă pop. În prima săptămână, albumul a vândut peste 1,3 milioane de copii, ceea ce a fost un record. Apăsați „Hopa! … I Did It Again „este încă una dintre cele mai recunoscute melodii din opera lui Britney, iar videoclipul de pe YouTube a fost vizionat de peste 346 de milioane de ori.

Al doilea, al treilea și al patrulea album al cântăreței sunt lansate practic unul după altul: în 2001 apare „Britney”, în 2003 – „In the Zone”. „Toxic” devine o piesă cu adevărat mondială: pentru acest single Britney primește singurul Grammy din cariera ei la nominalizarea „Cea mai bună înregistrare a dansului”.

După lansarea celui de-al patrulea album, starul pop trece printr-o criză: și o căsătorie nereușită cu un divorț dificil cu Kevin Federline și un proces în lupta pentru copii și urmărirea penală a presei și scandaluri de dependență de droguri și alcool. , și faimosul bărbierit al capului.

Britney revine cu al cincilea album „Blackout” (2007): două single-uri „Gimme More” și „Piece of Me” urcă în vârf. Odată cu al doilea, Britney primește premiile MTV Video Music Awards pentru prima dată și în trei categorii simultan – „Cel mai bun videoclip pop”, „Cel mai bun videoclip feminin”, „Cel mai bun videoclip al anului”.

Cariera lui Spears capătă din nou avânt rapid: piesa „Womanizer” de pe cel de-al șaselea album de studio primește o nominalizare la Grammy (în videoclip, care a câștigat peste 326 de milioane de vizualizări, Britney apare într-o manieră provocatoare). După lansarea celui de-al șaptelea album al ei, Femme Fatale, la MTV Video Music Awards 2011, Britney este onorată cu Michael Jackson Special Generation Recognition.

Cel de-al optulea album (aproape că ne-am pierdut urma) „Britney Jean” nu a obținut rezultate comerciale grozave în 2013. Singura melodie de succes este „Work B”, care are 368 de milioane de vizualizări pe YouTube. Următorul hit este „Make Me…” de pe cel de-al nouălea album „Glory” (2016), înregistrat în colaborare cu rapperul G-Eazy. Deși clipul câștigă doar 70 de milioane de vizualizări.

De atunci, Britney Spears nu a mai înregistrat, iar ultimul ei spectacol a avut loc în 2018. După o lungă pauză în 2020, cântăreața a lansat piesa „Swim In the Stars” de ziua ei .

Să sperăm că Britney se va întoarce din nou pe scenă și îi vom auzi noi piese, timpul ne va spune. Între timp, ascultăm hituri vechi, ne uităm la videoclipuri și ne simțim nostalgici.

Related posts

Sfaturi esentiale pentru ingrijirea parului

Victoria

Tratamentele naturiste – avantaje si dezavantaje

Victoria

Avantajele și dezavantajele de a trăi într-un oraș mare

Victoria

Leave a Comment

Shares