VictoriaOnline
FRUMUSETE

Mierea şi frumuseţea

Strălucirea părului 
Amestecaţi o lingură de miere în patru ceşti de apă caldă. Blondele pot adăuga puţin suc de lămâie. După şamponare, turnaţi amestecul în păr. Nu clătiţi imediat.

Mască tonifiantă
În blender, amestecaţi o lingură de miere cu un măr curăţat. Aplicaţi amestecul pe faţă. Aşteptaţi apoi 15 minute. Clătiţi cu apă rece.

Mască hidratantă 
Amestecaţi 2 linguri de miere cu 2 linguri de lapte. Aplicaţi pe faţă şi pe gât. Lăsaţi amestecul să acţioneze 10 minute. Clătiţi cu apă călduţă.

Loţiune calmantă 
Amestecaţi o lingură de miere cu o lingură de ulei vegetal şi un sfert de lingură de suc de lămâie. Aplicaţi pe zonele uscate. Lăsaţi amestecul să acţioneze 10 minute. Clătiţi cu apă.

Baie pentru o piele mai fină 
Adăugaţi un sfert de ceaşcă de miere în cadă pentru a avea o piele catifelată.

Balsam de păr 
Amestecaţi 1/2 ceaşcă cu miere cu 1/4 ceaşcă cu ulei de măsline. Aplicaţi pe păr o cantitate mică. Acoperiţi părul cu o cască de duş. Aşteptaţi 30 de minute. Îndepărtaţi casca de duş, şamponaţi şi clătiţi bine.

Scrub cu miere 
Amestecaţi o lingură de miere cu 2 linguri de migdale măcinate fin şi o jumătate de lingură de suc de lămâie. Masaţi blând pe faţă această compoziţie. Clătiţi cu apă caldă.

Mască pentru fermitate 
Amestecaţi o lingură de miere, un albuş de ou, o lingură de glicerină şi făină atât cât să obţineţi o pastă. Aplicaţi-o pe faţă şi pe gât. Aşteptaţi 10 minute. Clătiţi cu apă călduţă.

Related posts

Cum să eliminați roșeața feței

Victoria

Frumoasă şi sănătoasă

Victoria

Cum să eliminați vânătăile de sub ochi și de ce apar. Cum sa scapi de cearcane

Victoria

Leave a Comment

Shares