VictoriaOnline
FRUMUSETE

Mierea şi frumuseţea

Strălucirea părului 
Amestecaţi o lingură de miere în patru ceşti de apă caldă. Blondele pot adăuga puţin suc de lămâie. După şamponare, turnaţi amestecul în păr. Nu clătiţi imediat.

Mască tonifiantă
În blender, amestecaţi o lingură de miere cu un măr curăţat. Aplicaţi amestecul pe faţă. Aşteptaţi apoi 15 minute. Clătiţi cu apă rece.

Mască hidratantă 
Amestecaţi 2 linguri de miere cu 2 linguri de lapte. Aplicaţi pe faţă şi pe gât. Lăsaţi amestecul să acţioneze 10 minute. Clătiţi cu apă călduţă.

Loţiune calmantă 
Amestecaţi o lingură de miere cu o lingură de ulei vegetal şi un sfert de lingură de suc de lămâie. Aplicaţi pe zonele uscate. Lăsaţi amestecul să acţioneze 10 minute. Clătiţi cu apă.

Baie pentru o piele mai fină 
Adăugaţi un sfert de ceaşcă de miere în cadă pentru a avea o piele catifelată.

Balsam de păr 
Amestecaţi 1/2 ceaşcă cu miere cu 1/4 ceaşcă cu ulei de măsline. Aplicaţi pe păr o cantitate mică. Acoperiţi părul cu o cască de duş. Aşteptaţi 30 de minute. Îndepărtaţi casca de duş, şamponaţi şi clătiţi bine.

Scrub cu miere 
Amestecaţi o lingură de miere cu 2 linguri de migdale măcinate fin şi o jumătate de lingură de suc de lămâie. Masaţi blând pe faţă această compoziţie. Clătiţi cu apă caldă.

Mască pentru fermitate 
Amestecaţi o lingură de miere, un albuş de ou, o lingură de glicerină şi făină atât cât să obţineţi o pastă. Aplicaţi-o pe faţă şi pe gât. Aşteptaţi 10 minute. Clătiţi cu apă călduţă.

Related posts

Finestet Line – Epilare definitivă în Vâlcea cu Laserul Soprano Ice

Victoria

Sfaturi pentru tenul acneic

Victoria

Măşti naturale pentru ten gras

Victoria

Leave a Comment

Shares