VictoriaOnline
FRUMUSETE

Machiajul pe timpul verii

Produsele folosite pe timpul verii sunt diferite, deoarece culoarea pielii se schimbă natural, pielea se bronzează, iar temperatura este mai ridicată. Trebuie să alegeți produse care să facă faţă temperaturii, care să protejeze de acțiunea dăunătoare a razelor solare și care pot fi utilizate și la plajă (multe femei doresc să se machieze și la plajă).

Fondul de ten
Nu trebuie să renunțați la fondul de ten pe timpul verii, mai ales seara, când ieșiți să vă distrați. Produsul potrivit pentru vară este cel mat, care combate aspectul lucios și care nu curge. Dacă doriți să folosiți fond de ten și în timpul zilei, alegeți un produs care să aibă filtre solare, astfel încât să aveți o protecție solară adecvată.

Pudra
De asemenea, atunci când alegeți pudra, trebuie să alegeți un produs care să atenueze aspectul lucios al pielii.

Ochii
Atenție la creioanele care se topesc din cauza căldurii, dau un efect inestetic. De asemenea, fardurile de ochi curg atunci când transpirați. Înlocuiți creionul cu tușul de ochi, este mai rezistent la căldură. Achiziționați farduri de ochi de tipul „wet and dry”, care se fixează uniform pe pleoapă. Folosiți mascara waterproof, mai ales dacă doriți să vă machiați la plajă.

Buzele
Şi pentru conturul buzelor puteți alege un creion mai rezistent. Rujul trebuie să fie hidratant, să reziste și trebuie să conțină filtre solare care să protejeze această zona foarte delicată. De asemenea, puteți folosi un gloss care să hidrateze și să protejeze buzele.

Related posts

Mierea şi frumuseţea

Victoria

Cursuri make-up în Râmnicu Vâlcea by Cristina David

Victoria

Finestet Line – Epilare definitivă în Vâlcea cu Laserul Soprano Ice

Victoria

Leave a Comment

Shares