VictoriaOnline
MODA

Ii tradiționale românești la modă

Dacă ia iese din modă pentru o anumită perioadă de timp, atunci acesta este foarte scurt. Acest lucru se datorează faptului că este un tip de bluză care nu s-a pierdut de-a lungul timpului. Ia pentru femei este una dintre principalele vestimentații care ar trebui să fie întotdeauna în garderoba unei fete. În funcție de ocazie se pot accesoriza bijuterii potrivite. Ia poate fi îmbrăcată la o ocazie specială sau poate fi purtată zi cu zi. Este ideală pentru întâlniri formale și mai puțin formale. Primul criteriu de selecție este scopul său: pentru un eveniment special (ziua de naștere, cina), o întâlnire de afaceri (vorbind cu clienții sau despre angajare) sau o bluză liberă purtată la adidași.

Cum să alegi o ie românească?

Dar totuși, alegerea nu trebuie să se bazeze doar pe intuiție. Este necesar să fii ghidată de mai multe criterii pentru a alege o ie confortabilă și, în același timp, perfectă. Dacă vorbim despre ia la modă, trebuie să o alegi astfel încât să o poți completa cu pantaloni sau fustă și, în același timp, mișcările tale să fie libere. Nu mai vorbim de faptul că mânecile nu trebuie să fie prea scurte sau decolteul prea mare. În cazul rezultatelor mai puțin formale, totul depinde de preferințele tale, dar totuși atenție la faptul că, baza gâtului nu trebuie să depășească circumferința pieptului. Probabil, doar în cazul în care vreuna dintre  voi dorește să-și arate lenjeria. Alegerea culorii, la rândul său, este un criteriu decisiv, în funcție de circumstanțe. La un interviu, prânzul cu un client sau parteneri, alege o ie albă fără o broderie prea amplă sau una în culori închise. Prima impresie este cea mai importantă, pentru că trebuie să știi că o ie, poate spune multe despre tine, astfel încât, ar trebui să te prezinți ca o persoană de afaceri.

Ii în culori și modele diferite

Dacă vorbim despre stilul cotidian, poți alege culori și modele diferite, acestea fiind prezentate de diferite mărci și de la diferiți producători. O ie cu model floral este concepută pentru zilele în care te poți întâlni cu prietenii. În plus, un criteriu important atunci când alegi o ie românească, este și materialul: bumbacul, este atât convenabil, cât și potrivit pentru orice ocazie. O ie românească din bumbac poate fi purtată sub orice geacă și poți respira întotdeauna liber, chiar și atunci când te afli în situații de stres. Dacă ești în căutarea unui stil mai puțin formal, atunci alege o ie lejeră. Bumbacul este un material mai dificil, dar este minunat pentru vremea caldă.

Iile pentru femei sunt foarte populare

Acest element vestimentar îi inspiră pe designeri cu formalismul și eleganța sa, fiind constantă pe podiumul modei. Negru sau alb, bej, gri, albastru sunt cele mai populare culori ale iilor în stil business. Purtată în fiecare zi, ia ar trebui să stea pe tine liber, fără a restricționa mișcarea. Se simte plăcut pe corp și confortabil, deoarece este confecționată din țesătură naturală. Poate fi îmbrăcată pentru o plimbare sau pentru a merge la cumpărături. Ia are un design elegant cu broderii sau aplicații evidente. Arată la fel de bine cu pantaloni sau cu o fustă. Țesături precum borangic, șifon, satin, mătase, dantelă și alte materiale de înaltă calitate sunt utilizate la cusutul iilor.

O ie cu mânecă lungă este un mare compromis între o rochie și o bluză. Este recomandată femeilor luxuriante, deoarece acestea nu numai că ascund cu ușurință defectele corpului, dar fac și posibilă accentuarea sânilor luxurianți. Originală la baza gâtului sau cu un decolteu cu despicătură în formă de V profund, orice femei mai plinuță ar trebui să o aibă în garderoba ei. Când alegi o ie tradițională românească ar trebui să ții cont de stilul în care îți place să te îmbraci.

Related posts

Colanti la moda pentru femei moderne si sportive

Victoria

Extensiile de par iti pot reda increderea in tine!

Victoria

Ce modele de incaltaminte purtam in 2019?

Victoria

Leave a Comment

Shares