VictoriaOnline
MODA

Botine înalte pentru femei stilate

De-a lungul anilor, botinele au început să joace un rol important în garderoba fiecărei femei, putând crea o mare varietate de imagini.

Cizmele au încetat de mult să mai fie mijlocul principal care oferă căldură picioarelor pe vreme umedă, botinele ocupându-și locul cu mândrie, ca elementul cel mai important al unei imagini la modă.

Datorita varietăţi de modele de botine, acestea se pot încadra in stiluri complet diferite. Pentru ca botinele să devină un punct culminant, și nu un tip de încălțăminte doar util, ar trebui să știi ce tendințe sunt prioritare în sezon rece.

Botine – tendințe la modă

Sezonul acesta, femeile la modă vor fi nevoite să uite de botinele groase și incomode, deoarece tendința este feminitatea și rafinamentul.

Conceptul de confort este luat ca bază, astfel încât, iubitoarele de botine înalte pot răsufla ușurate. Botinele la modă sunt echipate cu un toc confortabil și stabil. Designerii acordă o atenție deosebită tocurilor, formele extraordinare și decorului luminos, care sunt binevenite.

De asemenea, botinele fără toc, încă nu părăsesc pozițiile de top, dar nu într-o asemenea varietate de modele.

Cel mai popular toc este cel înalt pătrat sau rotunjit, mai subțire sau mai gros, ușor de purtat și de mers, care creează vizual efectul unui tip de încălțăminte confortabilă.

Botine – schema de culori

Unii designeri experimentează nu numai cu forma tocului, ci și cu decorul acestuia, folosind tocuri lucioase, independente de pielea botinelor în sine.

Schema de culori se întinde de la clasicele botine negre și maro care se potrivesc cu orice ținută, până la cele mai strălucitoare nuanțe, cu decor și broderie sfidătoare.

Un loc special în 2021 îl ocupă modelele din piele de reptilă, culori metalice, precum și piele mată și lăcuită. Culorile la modă ale botinelor sezonul acesta, vor fi: cireș bogat, vișiniu, metalic lucios, auriu, argintiu, verde, albastru, diferite nuanțe de roșu, violet, negru clasic, nisipiu, maro, bej, galben.

Modelul de botine într-o nuanță roșu aprins arată foarte elegant.

Abundența modelelor pretențioase de botine la prezentările de modă din acest an, este izbitoare. La cele mai multe dintre ele, le găsești cu ușurință aplicație în viața de zi cu zi.

Designerii din acest an au surprins pe toată lumea cu formele curate ale tocurilor, mai groase, mai subțiri sau pătrate. În plus, există stiluri tradiționale de diferite culori și texturi.

Botine înalte pentru un aspect elegant și feminin

Botinele înalte sunt unele dintre tipurile de încălțăminte în moda feminină și fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin o pereche în garderoba ei.

Sunt încălțările obligatorii pentru toate ocaziile speciale, punând în valoare feminitatea fiecărei doamne, și adăugând câțiva centimetri înălțimii acesteia.

Cu toate acestea, tipurile de botine înalte sunt multe, iar cu diferite tipuri de tocuri, poți obține efecte diferite.

Modelele de botine înalte nu sunt doar o rețetă pentru un aspect frumos, ci și pentru o bună stimă de sine.

Dacă trebuie să alegi un model de încălțăminte care să atragă atenția, cu siguranţă vei alege botine înalte, cu toc grosier înalt. Sunt alese în principal din cauza impactului excepțional asupra siluetei.

Aceste tipuri de botine înalte alungesc optic picioarele și le fac mai subțiri. Se potrivesc cu aproape orice stil – de la ținute casual până la ținute de seară și arată grozav pe orice siluetă.

Și aici, există un „dar” – pentru că tocul este înalt, nu toate doamnele știu să poarte astfel de botine. Pentru că piciorul se află într-o poziție ridicată în ele, mersul cu astfel de botine înalte poate fi o provocare pentru unele dintre femei.

Doamnele cu picioare mai masive ar trebui să evite botinele cu tocuri foarte subțiri, deoarece acest tip de toc, nu va face decât să sublinieze dezechilibrele.

Când vine vorba de botine înalte, cel mai confortabil tip de tocuri este cel grosier.

Related posts

Hanorace fără mâneci și hanorace lungi – Stiluri și look-uri la modă în acest sezon

Victoria

Cizme de cauciuc in trendul modei

Victoria

Salopeta de damă – alegerea ideală pentru o ținută lejeră, dar chic

Victoria

Leave a Comment

Shares