VictoriaOnline
FRUMUSETE

Greşeli de machiaj

Greșelile de machiaj sunt foarte frecvente, deși multe femei consideră că știu să se machieze. De multe ori, greșelile nu sunt evidente, dar sunt foarte importante pentru sănătatea pielii. Este important să cunoașteți aceste greșeli pentru ca tenul dumneavoastră să devină mai sănătos si mai frumos.
1. Una dintre cele mai întâlnite greșeli este folosirea culorilor greșite. Poate fi vorba despre fard de ochi, ruj, contur de buze, pudră sau fard de obraz. Dacă culorile aplicate sunt prea închise sau prea deschise, rezultatul vă va dezavantaja. Nu ascundeți culoarea tenului dumneavoastră alegând un fond de ten prea deschis sau prea închis, veți obține un machiaj total nepotrivit. Gâtul și mâinile vor avea o culoare diferită, scoțând în evidență această greșeală de machiaj. Rugați un consultant al magazinului de unde achiziționați produsul să vă ajute să alegeți corect.
2. Nu trebuie să aplicați mascara în cantități mari. Mascara se folosește doar să scoată genele în evidență în mod subtil. Genele tip păianjen sunt inestetice și nu vă avantajează.
3. Sprâncenele sunt importante, ele sunt oglinda stărilor și sentimentelor noastre. Adesea, femeile aleg greșit culoarea și forma sprâncenelor. Consultați cel puțin o dată un specialist care să dea forma sprâncenelor voastre. Dacă culoarea sprâncenelor este mai închisă sau mai deschisă decât părul dumneavoastră cu câteva tonuri, acestea ar trebui vopsite pentru a evita acest contrast.
4. Nu conturați buzele excesiv, cu culori nepotrivite rujului pe care îl folosiți și nu depășiți linia naturală a buzelor.
5. Nu folosiți culori de rujuri care scot în evidență dinții îngălbeniți.
6. Nu conturați excesiv cu negru ochii în mijlocul zilei.
7. Folosiți nuanțe calde de fard de ochi atunci când aveți ochii înroșiți de oboseală. Nuanțele reci vă fac să păreți și mai obosită și veți arăta ca și cum ați plâns.
8. Nuanțele calde vă avantajează mai mult atunci cand vi se fac fotografii.
9. Aveți grijă ca machiajul dumneavoastră să fie mereu proaspăt. Un machiaj care curge este inestetic. Există multe produse de machiaj și nu este greu să găsiți unul de calitate. Căutați cu atenție produsele care vi se potrivesc cel mai bine.
10. A dormi machiată este una dintre cele mai grave greșeli. Pielea dumneavoastră se va sufoca sub stratul de machiaj, iar porii se blochează. Spălați-vă fața dimineața, în caz contrar, porii dumneavoastră vor avea de suferit.
Evitarea greșelilor de machiaj vă va face mai frumoase și vă va ajuta tenul. În mare, a folosi puțin machiaj este cel mai bine. Aveți grijă de tenul dumneavoastră și nu va mai trebui să aplicați mult machiaj. Astfel, veți evita toate greșelile de machiaj. Mult succes !

Related posts

Cum să eliminați vânătăile de sub ochi și de ce apar. Cum sa scapi de cearcane

Victoria

Machiajul buzelor

Victoria

Nuante superbe de blond pentru par!

Victoria

Leave a Comment

Shares