VictoriaOnline
FRUMUSETE

Frumoasă şi sănătoasă

Celulita este o problemă generală a femeilor, indiferent de vârsta şi siluetă. Apelam la tot felul de tratamente, dar oare este de ajuns?

„Vreau sa scap de celulită”, cam aşa ar suna sloganul întipărit în gândurile femeilor. Combinaţia cea mai reuşită pentru a obţine rezultate cât mai bune în lupta contra celulitei este trioul: mişcare – alimentaţie echilibrată – tratamente de îngrijire corporală.

Pot să slăbesc şi să scap de celulită fără să fac sport?

Mişcarea este cea mai importantă componentă a vieţii în sine, nimic nu ne întreţine sănătatea mai mult decât ea. Dar să nu interpretam greşit ideea de sport, a face mişcare „întâlneşti” şi la o plimbare de 30-40 minute pe zi într-un parc cu câinele, copilul, iubitul sau chiar singură. Important ar fi să încercăm să mergem cât mai mult (să urcam treptele până la biroul sefului, în loc de lift, să mergem pe jos până la magazinul de pe colţ în loc să mergem cu maşina etc), dacă nu avem timp să mergem la o şedinţă de training personalizat.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a schimba ceva legat de siluetă e să fii conştientă de „problemele” tale, de vârstă şi de faptul că nu se pot face minuni în câteva şedinţe, trebuie perseverenţă şi o implicare din partea ta, pe un termen mai lung. Tratamentele trebuie continuate şi acasă! Cere sfatul terapeutului spa şi sigur iţi va indica produsele cele mai bune pentru problemuţele tale!

Poţi să obţii rezultate cu oricare dintre aceste terapii (de calitate variabilă), dar combinaţia dintre ele este cea mai reuşită.

Sintagma „nu am timp” nu este plauzibilă, îţi faci timp pentru ce crezi tu că este prioritar. Trebuie doar să vrei, să vrei să renunţi la nişte obiceiuri nesănătoase. Renunţarea înseamnă un efort în plus, înseamnă să înveţi ceva nou, să-ţi înveţi corpul cu ceva nou. Dar dacă eşti dispusă să faci acest efort având în vedere scopul urmărit, vei avea succes. Şi vei vedea cât de uşor va fi după „perioada de probă”!

De ce tratamente corporale am nevoie?

Alături de echipa Karin Herzog Oxygen Spa, îţi vom da câteva sugestii de întreţinere pe care orice femeie ar trebui sa le urmeze:

– Exfolieri – Îndepărtarea celulelor moarte, deschiderea capilarelor şi intensificarea circulaţiei în piele pentru o absorbţie mai buna a cremelor, măştilor şi gelurilor care urmează. Astfel, prevenim astuparea porilor, acţiune din cauza căreia pot apărea coşuri, puncte negre şi în acelaşi timp fenomenul de fir de păr crescut sub piele, care de altfel în afară de aspectul inestetic poate provoca şi o uşoară iritaţie.

– Împachetări specifice pe bază de oxigen, cafea verde, guarana, alge (sunt stimulentele metabolismului local, activează o serie de enzime care îmbunătăţesc aspectul pielii şi combat retenţia hidrică).

– Masajul asigură o hidratare a pielii, conferă elasticitate şi tonus, iar cremele folosite aduc un plus de efecte pozitive prin ingredientele lor (oxigen, uleiuri esenţiale etc).

Pentru sfaturi şi terapii personalizate, vă invitam să vizitaţi site-ul www.karinherzog.ro.

Vă aştept în continuare şi cu alte articole interesante despre sănătate şi frumuseţe.

Related posts

Cum să ne punem ochii în evidenţă prin machiaj?

Victoria

Mierea şi frumuseţea

Victoria

10 sfaturi pentru un păr mai strălucitor

Victoria

Leave a Comment

Shares