VictoriaOnline
FRUMUSETE

Cum să alegeți o vopsea de păr

Colorarea părului este o sarcină responsabilă, a cărei soluție trebuie luată în serios. Fiecare stilist alege de la 1 la 3 mărci, preferând să lucreze exclusiv cu produsele sale. Coaforii profesioniști învață tehnici diferite și iau în considerare rezultatele practice. Dar ce se întâmplă cu femeile obișnuite care doresc să experimenteze aspectul, dar le este frică să aleagă un produs de calitate scăzută? Vă recomandăm să luați în considerare mai mulți factori, atunci vopseaua va răspunde pe deplin așteptărilor.

  • Tipul de vopsea. Vopselele pot fi persistente sau nuanțate. În primul caz, vorbim despre coloranți permanenți, care pot schimba radical nuanța. Dar astfel de produse au un dezavantaj semnificativ – amoniacul în compoziție, care suprasolicită firele. Produsele colorate nu le conțin, dar nu sunt capabile să dea un rezultat de durată, deoarece acestea sunt spălate în timp.
  • Textură. Vopseaua poate fi cremoasă, produsă sub formă de gel sau spumă. Această din urmă opțiune este caracteristică pentru vopsirea coloranților. Este mai ușor să lucrați cu vopsele cremă, deoarece acestea nu curg în timpul aplicării sau în timpul expunerii la bucle.
  • Starea părului. Dacă părul tău este fragil și uscat, aruncați produsele agresive. Pentru a schimba culoarea la 2 nuanțe, trebuie doar să selectați vopsea fără amoniac. Proprietarii de bucle naturale pot rămâne pe coloranți naturali care vor consolida suplimentar părul și vor da strălucire.
  • Nuanţă. Dacă părul cenușiu este prezent, atunci colorarea trebuie efectuată folosind mijloace profesionale de acțiune îngustă. O vopsea bună și ieftină fără amoniac vă va permite să schimbați culoarea cu mai multe nuanțe. Dar pentru a ușura șuvițele în 4 tonuri și mai mult este capabil doar de vopsea agresivă.
  • Cost. Un produs ieftin nu poate fi de înaltă calitate, așa că acordă preferință fondurilor al căror preț variază între 300-900 de ruble.

Întrebări frecvente

Ar trebui să-mi fie frică de amoniac?

În mod cert, în 2020, tendința este respingerea amoniacului și, chiar și în mijloace profesionale persistente, încearcă să-i reducă valoarea la valori minime.

Totuși, lipsa amoniacului nu indică întotdeauna siguranța vopselei, deoarece poate conține diaminobenzen, metiltoluen, resorcinol și alți parabeni mult mai nocivi. Doar certificatele organice internaționale pot fi garantul compoziției naturale, dar astfel de vopsele au alte probleme, în primul rând cu rezistența și potrivirea culorilor.

Dacă aveți de gând să vă vopsiți regulat părul acasă, atunci ar trebui să alegeți o compoziție fără amoniac. Astfel de vopsele nu au, de obicei, un miros pronunțat neplăcut și nu provoacă arderea scalpului.

Dacă sunteți profesionist, totul depinde de efectul pe care doriți să îl obțineți, dar merită să vă amintiți că dacă utilizați în mod regulat coloranți cu amoniac, puteți obține intoxicație cu amoniac.

Am nevoie de îngrijire suplimentară ca parte a vopselei?

Dacă părul tău are nevoie de nutriție suplimentară, alege produse care conțin vitamine, keratină, uleiuri esențiale, acest lucru va avea un efect mic, dar pozitiv.

Adesea, un astfel de tratament este o mișcare de marketing și nu trebuie să vă așteptați la o îmbunătățire serioasă a calității părului dvs., așa că este mai bine să cumpărați un produs specializat de tratament.

Cât timp va ține culoarea?

Cu cât vă spălați mai mult părul, cu atât vopseaua este mai rapidă. În medie, nuanța începe să se schimbe după 3 săptămâni. Produsele profesionale pot dura până la 4-6 săptămâni. Pentru ca umbra să dureze mai mult pe păr, nu folosiți măști de ulei și nu folosiți un șampon specializat și aplicați și balsam pentru părul colorat. Efectul pe termen lung va conferi produselor cosmetice profesionale cu amoniac.

De unde să cumpărați produse?

Încercați să alegeți magazine online oficiale, piețe mari de pe piata sau puncte de vânzare specializate, unde calitatea culorilor este întotdeauna la maxim. Nu este nevoie să salvați atunci când alegeți produse cosmetice pe piețe.

Ce culoare să alegeți?

Vă rugăm să rețineți că tipul dvs. de culoare are o importanță fundamentală. Umbra ar trebui să se potrivească ideal unei femei și, prin urmare, să evite transformările prea abrupte, mai ales că sunt întotdeauna asociate cu rănirea părului. Dacă doriți să luminați părul doar cu 1-2 tonuri, este suficient să folosiți una dintre opțiunile pentru luminarea naturală cu lămâie sau mușețel.

Cât de mult după colorarea „populară” pot fi utilizate produsele pe bază de depozitare?

După utilizarea unui produs „popular”, vopselele din magazin nu trebuie utilizate timp de 2-3 luni.

Evaluarea mărcilor populare

Printre producătorii de vopsele s-au format lideri clari, ale căror produse sunt întotdeauna de înaltă calitate. În 2020, vopselele organice de înaltă calitate sunt deosebit de populare.

  • 1. Schwarzkopf – produsele mărcii germane sunt diverse. După utilizarea vopselelor, culoarea este netedă și frumoasă. Produsele fără amoniac sunt complet spălate de pe păr, întorcând o nuanță naturală.
  • 2. C: EHKO este un alt brand german care produce vopsele care nu rănesc părul și dau un ton bogat. Multe alimente sunt saturate suplimentar cu proteine ​​și cheratine. Ingredientele active ajută la netezirea firelor.
  • 3. L’Oreal – o companie franceză produce vopsele de înaltă calitate cu diferite compoziții. Produsele blânde ocupă un loc special printre ele. Cu ajutorul lor, puteți actualiza nuanța, da strălucire buclelor și îmbunătăți aspectul lor.
  • 4. MATRIX este un brand american care produce produse pentru vopsirea profesională. Dezvoltă activ o afacere de salon, realizând o gamă largă de vopsele de înaltă calitate.
  • 5. Dikson este un brand italian, datorită căruia au apărut cele mai bune vopsele de pe piață, care includ ulei de argan , plante medicinale, pantenol și alte substanțe utile. Acest lucru înseamnă că nu doar vopsiți-vă părul, dar le oferiți și îngrijire adecvată.

ESTEL, Kaaral, Londa, Kapous și Revlon au și recenzii bune. Este important să înțelegem că fiecare brand are mai multe linii de culori, au propriile caracteristici, o paletă individuală, astfel încât este mai dificil să faci o alegere.

Related posts

10 sfaturi pentru un păr mai strălucitor

Victoria

Cum am slăbit 5 kg în două luni: Metodele mele încercate și testate

Victoria

Nuante superbe de blond pentru par!

Victoria

Leave a Comment

Shares