VictoriaOnline
FRUMUSETE

Cosmetologia hardware moderna: cele mai bune tehnici hardware pentru intinerire si corectare a corpului

Cosmetologia hardware reprezinta proceduri anti-imbatranire si terapeutice, care sunt efectuate de dermato-cosmetologi calificati, cu ajutorul echipamentelor speciale. De fapt, cosmetologia hardware este sora fizioterapiei hardware, care a fost folosita in medicina de zeci de ani. Aceasta zona a cosmetologiei se dezvolta foarte dinamic – noi tehnologii si dispozitive apar anual, dar mult mai sigure si mai eficiente. Cosmetologia hardware este capabila sa readuca tineretea si sa corecteze silueta corpului.

 

Cosmetologia hardware este capabila sa recastige tineretea si sa corecteze silueta corpului?

Cosmetologia hardware a inceput sa se dezvolte activ in urma cu aproximativ 40 de ani. Desi, in Romania a castigat popularitate mult mai tarziu, la inceputul anilor 2000.  Astazi, chiar si in saloanele mici de infrumusetare, pot fi oferite cateva proceduri hardware simple. Majoritatea metodelor de cosmetologie hardware se realizeaza cu lasere, microcurent, ultrasunete. Uneori, efectul lor este completat de produsele cosmetice traditionale – masti, seruri, cocktailuri realizate din substante bioactive. Principala caracteristica a acestei tehnici este eficienta ridicata, depasind cu mult rezultatul utilizarii celor mai scumpe creme. Crema, serul sau masca, indiferent de cat de calitative ar fi, actioneaza numai pe suprafata pielii, in timp ce metodele de cosmetologie hardware actioneaza in straturile cele mai profunde ale pielii si tesutului subcutanat. Metodele moderne sunt in mare parte nedureroase. Doar cateva proceduri necesita anestezie locala sau un gel anestezic.

Efecte proceduri hardware

Efectul procedurilor hardware este vizibil aproape imediat, chiar daca este efectuat un tratament in cateva sesiuni. Principalul motiv al popularitatii in crestere a cosmetologiei hardware, este cea mai larga gama de aplicatii. Se pare ca nu exista nicio problema cosmetica pe care cosmetologia sa nu o poata rezolva. Intinerire, corectarea siluetei, eliminarea  vergeturilor, celulita sau cicatrici, probleme ale pielii faciale legate de varsta – pentru fiecare caz existand o anumita procedura.

Cu toate acestea, metodele de cosmetologie hardware au si dezavantaje. Unele proceduri necesita o perioada de reabilitare, desi una scurta – de la cateva ore pana la cateva zile. Aceasta se aplica in principal procedurilor care utilizeaza un laser. Dupa o sedinta de terapie cu laser, sunt posibile inrosiri ale pielii, umflaturi usoare si uneori peeling. Nu trebuie sa apelezi la proceduri hardware efectuate de neexperimentati. In cosmetologia hardware, experienta si calificarile unui cosmetolog sunt deosebit de importante – el trebuie sa poata selecta proceduri, tinand cont de numeroasele caracteristici individuale ale pacientului si tot el trebuie sa stie sa manevreze corect dispozitivul. Iar dispozitivul in sine, trebuie sa fie de inalta calitate si de la un producator recunoscut. Prin urmare, nu ar trebui sa-ti risti frumusetea si sanatatea si sa te lasi pe mainile unui cosmetician  din primul salon pe care il intalnesti in cale. In consecinta, ar trebui sa apelezi la serviciile unui specialist in cosmetologie de la o clinica specializata in cosmetologie.

Related posts

15 sfaturi pentru a masca oboseala

Victoria

Tratamentele naturiste – avantaje si dezavantaje

Victoria

Cât timp putem folosi produsele de machiaj?

Victoria

Leave a Comment

Shares