VictoriaOnline
BLOG FRUMUSETE SANATATE

Uleiul de măsline şi frumuseţea

1. Puneţi-vă unghiile în ulei de măsline cald pentru a vă înmuia cuticulele şi a întări unghiile casante şi fragile. Uleiul de măsline va hidrata mâinile uscate şi crăpate. Masaţi-vă mâinile cu ulei de măsline seara şi dormiţi cu mănuşi de bumbac. Dimineaţa, veţi avea mâini superbe.

2. Sfătuiţi-l pe soţul dumneavoastră să folosească ulei de măsline în locul cremei de ras. Uleiul va îmblânzi părul şi va hidrata pielea.

3. Hidrataţi-vă porţiunile uscate ale corpului dumneavoastră masând ulei de măsline pe acestea. Ajunge o cantitate mică. Aceeaşi operaţiune poate fi repetată pentru buze uscate, picioare uscate sau orice alt loc pe care doriţi să îl hidrataţi. Îl puteţi picura şi în cadă, pentru a face pielea mai frumoasă. Puteţi să-l amestecaţi cu alte uleiuri esenţiale.

4. Îndepărtaţi machiajul aplicând puţin ulei de măsline pe un disc demachiant. Mascara poate fi îndepărtată foarte uşor în acest mod. Uleiul de măsline e bun pentru demachiat la fel ca şi un demachiant achiziţionat din magazin.

5. Folosiţi o mască de ulei de măsline pentru a fortifica părul fragil. Puteţi să amestecaţi uleiul cu un ou bătut. Folosiţi acest tratament săptămânal şi veţi observa o mare diferenţă.

Natura e de partea dumneavoastră !

Related posts

Machiajul permanent

Victoria

Ralflo și Simona Nae colaborează după opt ani pentru „Ca Va”! Cum a învățat Simona Nae franceza de la Ralflo!

Victoria

Mesaje motivationale puternice!

Victoria

Leave a Comment

Shares