VictoriaOnline
BLOG

Tu unde citesti stirile zi de zi?

Traim intr-o lume in care toate sunt in schimbare, permanent, parca interminabil, mai ales cand e vorba despre vesti mai putin incurajatoare sau imbucuratoare. E de inteles de ce exista la ora actuala atat de multe surse care iti pot furniza stiri de actualitate.

Ce e mai greu de inteles insa e motivul pentru care cele mai multe dintre acestea trateaza cu o tot mai mare superficialitate subiectele pe care le abordeaza. Fiecare dintre noi a dat cel putin o data peste un site de stiri care avea un titlul super atractiv si in realitate doar se invartea in jurul subiectului. Probabil ca si tu te-ai confruntat cu o astfel de situatie. E cu adevarat deranjant atunci cand ai un timp limitat in care te poti informa si dai peste astfel de surse care se invart in jurul unei propozitii ce nu transmite nimic.

Un alt aspect pe care sigur l-ai observat este masura in care manipularea presei se practica astazi in tara la noi. Prea putine mai sunt acele surse de stiri din care chiar poti spune ca ai aflat ceea ce te interesa. Pentru ca mediul online este sursa de baza a romanilor, in sensul ca citesc online ca e mai la indemana, te va interesa sa gasesti un site de stiri de unde sa te poti informa corespunzator. E inutil sa citesti stiri care nici macar nu sunt reale sau care sunt foarte departe de realitatea faptelor. Tu esti practic cel care are de suferit din cauza asta, tu vei fi cel gresit informat si nu ai de unde sti cum se poate reflecta asta asupra ta.

De unde mai citim stirile astazi?

Poate ca unii prefera sa se uite la jurnalele de stiri difuzate la ore fixe pe anumite site-uri de televiziune. Nimic gresit. Problema e ca de obicei orele la care sunt acestea prezentate sunt un inconvenient. Unii sunt la munca, altii in drum spre casa si asa mai departe.

Iata cum site-urile de stiri online castiga teren din acest punct de vedere. E o situatie care ar putea fi dezbatuta zile in sir, iar argumentele pro si contra stirilor online ar alcatui o lista foooarte lunga.

Calitatea stirilor difuzate este un aspect deosebit de important, de fapt criteriul de baza atunci cand vine vorba despre locul din care te informezi. Ce mai urmaresti cand te orientezi dupa o platforma de stiri online? Diversitatea rubricilor este un alt factor care iti va influenta decizia. Spre exemplu pe https://momentum.co.ro/ poti citi stiri din intreaga lume, respectiv din domeniul care te intereseaza.

Momentum.co.ro este o sursa care a reusit sa castige atentia romanilor prin organizarea foarte punctuala a paginii, in sensul ca odata accesata stii exact unde gasesti stirile politice, pe cele economice, tech, sociale sau internationale.

Cand vine vorba de informare, ar trebui sa fim cu totii destul de selectivi privind sursa din care alegem sa citim stirile. Surse precum Momentum.co.ro sunt o recomandare prin complexitatea lor, dar si modul transparent in care sunt servite informatiile.

Related posts

Ferestrele si usile cu tamplarie din PVC, o alegere ideala pentru casa ta

Victoria

Reparații comune de laptopuri și durata lor medie

Victoria

Sânziene – Cornuleţe cu gem ca în bucătăria bunicii

Victoria

Leave a Comment

Shares