VictoriaOnline
BLOG FRUMUSETE

Trucuri pentru un machiaj impecabil

Cheia succesului unui machiaj impecabil stă în folosirea produselor de calitate. Înainte de a începe să te fardezi, trebuie să-ţi cureţi tenul foarte bine. Următorul pas este cel de hidratare (cu o cremă care ştii sigur că este potrivită tipului tău de ten).

Fondul de ten constituie baza machiajului. Ai grijă când alegi nuanţa, ea trebuie sa fie aceeaşi cu pigmentul tău. Aplică fond de ten şi pe pleoape, pentru a ajuta fixarea mai bună şi uniformă a fardurilor. Foloseşte o pudra perlată, care conferă tenului reflexii speciale şi un aspect strălucitor. Dar daca tenul tău este gras, atunci e de preferat o pudra mată, pentru a diminua aspectul de sebum. Nu încărca tenul, aplica atât cât este necesar pentru matifiere.

Acum, poţi trece la ochi şi te poţi juca în voie, în funcţie de culoarea lor, de ocazia la care vei lua parte sau de momentul zilei. Încearcă să ţii cont şi de tendinţe. Rimelurile colorate sunt o opţiune potrivită pentru o ocazie specială. Atenţie, însă, la modul lor de aplicare. Mai întâi, rimelează genele cu un rimel negru, apoi aplică-l pe cel colorat, doar pe vârful genelor. Machiajele „şocante” sunt în vogă. Foloseşte mai multe nuanţe de fard de pleoape, chiar contrastante, dar estompează liniile dintre ele.

Fardul de obraz tip pudră se aplică doar pe pielea pudrată în prealabil.

Pentru a obţine o nouă culoare de ruj sau un efect estetic deosebit, foloseşte mai multe nuanţe de ruj. Aplica mai întâi stratul de ruj mai închis, îndepărtează surplusul cu ajutorul unui şerveţel de hârtie, apoi aplică rujul de culoare mai deschisă. Rujul se aplică cu ajutorul unei pensule speciale, începând din mijlocul buzelor înspre colţurile exterioare.

Dacă ai terminat, studiază-te cu atenţie în oglindă şi ai grijă la micile „scăpări” precum: pete de ruj pe dinţi, urme de pudră pe haine, puncte negre de rimel pe pleoape sau dâre fine de fard colorat pe pomeţi.

Related posts

Singurătatea nu are niciun motiv

Victoria

Inchirieri autorulote pentru calatorii romantice in cuplu

Victoria

Cum să Alegi Cel Mai Bun Service de Laptopuri din București

Victoria

Leave a Comment

Shares