VictoriaOnline
BLOG

Top 4 cele mai bune combinatii de cosmetice pentru hoteluri

Pentru ca spatiul pe care il oferiti clientilor dumneavoastra sa fie cat mai placut, este important sa va aprovizionati din timp cu produse la cele mai inalte standarde. LA mafinternational.ro gasiti atat echipamente HoReCa de calitate superioara, cat si o serie de articole si consumabile pentru hotel ambalate ireprosabil si cu o infatisare extrem de atractiva.

Iata cateva combinatii de cosmetice pe care vi le propunem

1. Naturalete. Daca acesta este cuvantul care va defineste cel mai bine spatiul din hotel sau din pensiune, va recomandam cu drag produsele de la Elsys. Puteti opta pentru sapun de 30 de grame si sampon de 40 de mililitri. Ambele se pot achizitiona in seturi de cate 50 de bucati si reprezinta o alegere de baza. Asta pentru ca tot in gama celor de la Elsyl gasim balsam si crema de baie. Sticlutele cu crema, sampon si balsam sunt similare, doar ca produsul continut fiind diferit, au alte nuante de maro. Capacele sunt aurii si se infileteaza dupa utilizare. Este important sa alegeti produse fabricate de acelasi producator pentru ca totul sa para cat mai unitar. Este o alegere total neinspirata sa comandati un sapun clasic si un sampon mai modern pe care apare un alt producator.

2. Eleganta. Acesta este cuvantul care descrie gama cosmeticelor de hotel de la Green Earth, care asa cum sugereaza si numele sunt gandite in nuante pamantii si verzi, combinatii care se potrivesc perfect cu hotelurile si pensiunile elegante, cu camere spatioase si lenjerii stilate. Sunt fabricate din materiale reciclate in Australia. Puteti opta pentru un sapun de 20 grame si un sampon cu balsam la 20 de ml, ambele putand fi comandate in seturi de cate 100 bucati. Pentru o gama completa comandati in afara de sapun si sampon, gel de dus, lotiune de corp si materiale ca burete de pantofi, set de igiena si casca pentru dus.

3. Lux. Pentru cosmetice de hotel de lux optati pentru produsele marcate de Geneva Guild. Din aceasta categorie va oferim sapunuri vegetale de lux, care se pot oferi in combinatie cu sampoane, geluri de dus si creme de corp, fiecare ambalate individual in sticlute transparente, suple si inchise cu capace negre.

4. Natural. Si cei de la Taylor of London opteaza pentru produse naturale, lucru intarit si de meniunile care se regasesc pe etichetele cosmeticelor. Sapunurile naturale ambalate in hartie sau in cutie se pot oferi impreuna cu sampoane naturale, geluri de dus sau lotiuni pentru maini si corp.

Indiferent de preferinte va asteptam pe site-ul 24monden.ro pentru cele  mai bune stiri online.

Related posts

5 semne că trebuie să schimbi centrala termică

Victoria

De ce este indicat sa ai un server propriu ?

Victoria

Formatii rock ce nu se demodeaza niciodata!

Victoria

Leave a Comment

Shares