VictoriaOnline
BLOG

Sa-ti dai masina cu ceara sau nu? Afla aici raspunsul profesionistilor

Poate ca iti speli masina in mod regulat, dar alegi sa o si dai cu ceara? Daca nu, probabil nu esti convins de toate beneficiile pe care acest tratament le are asupra masinii tale. In realitate, exista o diferenta majora intre o masina ceruita si una pe care nu a fost aplicata ceara, chiar daca a fost spalata. Iata ce spun cei de la Elephant Car Wash, spalatorie auto ploiesti.

Daca iti dai masina cu ceara nu doar ca o faci sa arate mai frumos, dar in acest mod ii protejezi si vopseaua. Iata care sunt mai exact beneficiile unui program cu ceara perlata, un program inclus in seria auto self wash la Elephant Car Wash Ploiesti.

  1. Protejezi vopseaua de pe masina

Unul din cele mai bune motive sa-ti dai masina cu ceara perlata dupa ce ai spalat-o este pentru a-i proteja vopseaua de contaminanti. In functie de zona in care locuiesti, masina poate fi expusa frecevent la forte distructive cum ar fi:

  • – lumina solara constanta
  • – ploaie acida
  • – oxidare
  • – sare rutiera

Toate acestea pot deteriora vopseaua de pe masina, ceea ce inseamna ca va trebui sa revopsesti masina daca vei dori sa o pastrezi ca noua. Acest lucru este deosebit de important daca intentionezi sa o vinzi in viitorul apropiat. Cand dai masina cu ceara, practic adaugi o bariera de protectie pe vopsea, pentru ca stratul transparent de ceara va incasa posibilele daune si nu vopseaua direct. Deci, daca esti in cautarea unei modalitati de a-ti proteja masina de zgarieturi si vopsea sarita, cea mai buna solutie este sa aplici ceara pe ea, dupa ce ai spalat-o bine.

  1. Ceara umple zgarieturile fine

Daca nu ti-ai dat masina cu ceara de ceva vreme si pe suprafata sa exterioara exista cateva zgarieturi mici, ceruirea masinii ar putea sa umple aceste zgarieturi. Bineinteles, aceasta solutie nu este o garantie ca vei rezolva cu toate zgarieturile inestetice. Dar, cele fine se vor umple de ceara si nu vor mai fi atat de vizibile. E mai bine decat nimic, nu?

In plus, aplicarea cearei face ca masina sa arate foarte bine, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa platesti un profenionist ca sa se ocupe de unele zgarieturi de pe masina.

  1. Fa-ti masina sa straluceasca

Un alt beneficiu al programului de ceara perlata la spalatorie auto ploiesti Elephant Car Wash este ca suprafata va straluci pur si simplu. Daca crezi ca masina arata minunat dupa ce ai spalat-o, vei fi placut surprins sa descoperi ca ceara o va face sa arate si mai bine. Daca vrei ca masina sa arate practic noua, ceruirea este esentiala. Acest lucru este valabil mai ales daca intentionezi sa vinzi masina in curand, pentru ca o masina stralucitoare va atrage mai usor posibilii cumparatori.

  1. Aplica ceara si urmatoarea sesiune de curatare a masinii va fi mai eficienta

Stii ca aplicarea de ceara perlata pe masina te poate ajuta chiar si cu spalarea masinii si mentinerea masinii in stare curata? Daca aplici ceara pe masina inseamna ca seva copacilor, insectele si alte resturi de mizerie nu se vor mai prinde atat de usor pe ea. Acest lucru se intampla pentru ca murdaria nu mai poate sa se lipeasca atat de usor pe vopsea, datorita stratului protector de ceara. Fara acest strat de ceara, cel mai probabil va fi nevoie sa platesti mai des pentru o curatare in profunzime (full detailing) pentru a indeparta toata mizeria.

Prin urmare, aplicarea de ceara te ajuta sa economisesti timp si bani cu mentinerea masinii in cele mai bune conditii.

Acum ca stii toate beneficiile ceruirii masinii, te asteptam la spalatorie auto ploiesti Elephant Car Wash unde poti opta si pentru programul Ceara perlata, la cel mai mic cost.

Related posts

Tot ce trebuie să ştii despre centrale termice

Victoria

Joi, 18 august, se dă startul We Love Music Festival!

Victoria

Renovati sau construiti o locuinta noua? Nu neglijati importanta ferestrelor din PVC!

Victoria

Leave a Comment

Shares