VictoriaOnline
BLOG

Oamenii împreună atât timp cât vor să fie împreună

Cu cât iubești mai mult, cu atât dai mai multă dragoste, cu atât rămâne mai mult. Dacă, în timp ce dai dragoste, simți durere sau ură, înseamnă că ai dat unei persoane otravă în glazură de ciocolată. Nu merită să ceri recunoștință pentru un astfel de cadou.

Oamenii sunt împreună atât timp cât vor să fie împreună. Nici datoria, nici onoarea și nici moralitatea nu leagă o persoană de alta. Când o persoană dorește să plece, va pleca de acasă, de la copii și de la un infirm pe moarte. Până când vrea, rămâne aproape.

Când o persoană dorește să fie împreună, niciuna dintre neajunsurile tale nu va interfera cu ea. Când o persoană dorește să plece, niciuna dintre virtuțile tale nu o va reține.
Indiferent cât de urât și neatractiv ești, există cineva care te va plăcea. Oricât de bun și de dorit ești, există cineva care te va respinge.

Dacă ești respins, nu înseamnă nimic. Nu te înrăutățești sau nu mai puțin, de fapt nu se întâmplă nimic teribil. Omul tău este în lume și te va accepta.
Dacă ești acceptat, într-o zi te vei despărți – nu în viață, deci în moarte. Prețuiți ceea ce aveți, nu regretați ceea ce veți pierde și nu vă fie frică să pierdeți.

Bucură-te că există o persoană care strălucește pentru tine. Străluciți-vă: cu cât este mai multă lumină – cu atât mai puțină frică, cu atât mai puțină frică – cu atât mai puțin întuneric în suflet.
O frunză care vrea să se întoarcă la copac poate înota împotriva curentului și poate zbura împotriva vântului. Dar copacul nu îl va crește până la ramura veche.

Cu cât iubești mai mult, cu atât dai mai multă dragoste, cu atât rămâne mai mult. Dacă, în timp ce dai dragoste, simți durere sau ură, înseamnă că ai dat unei persoane otravă în glazură de ciocolată. Nu merită să ceri recunoștință pentru un astfel de cadou.

Sa mergem. Lasă persoana să fie altcineva decât oglinda iubirii tale – cu atât mai mult cu cât este. Dizolvarea într-o persoană dragă este un talent rar și un blestem rar. Fii tu însuți, fii demn, uită de frică – într-o zi se va întoarce oricum. Dar nu astăzi.
Crede. Încredere. Gri. Mulțumesc. Nu vă gândiți la ceea ce poate fi – doar la ceea ce este aici și acum, în foc și apă, sub stele.
Pleacă înainte ca dragostea moartă să miroasă a carnea. Vino înainte ca dorința să se transforme în obsesie.

Ceea ce se cumpără cu bani costă doar bani. Ceea ce a fost cerșit, plâns, luat și furat, va fi luat într-o zi de o sută de ori. Ceea ce este dat din liberul arbitru, din inimă, este neprețuit.
Cum îți recunoști persoana? Pur şi simplu. Veți merge să vă întâlniți și să vă ciocniți cu el în mijlocul drumului. Nu a stiut. Nu ai sunat. Ai fost găsit. Și oriunde ai fi mers înainte, acum ești pe drum.

Related posts

Ce să nu lipsească din bagajul de călătorie

Victoria

Cazare la hotel cu piscină în Călimăneşti-Căciulata

Victoria

Cum am slăbit 5 kg în două luni: Metodele mele încercate și testate

Victoria

Leave a Comment

Shares