VictoriaOnline
BLOG

Mese și măsuțe de toaletă pentru confortul tău

Când vine vorba de masă, accentul este pus pe calitățile naturale ale materialelor și pe o schimbare delicată a aspectului acestora. Jocul cu culorile și amestecarea materialelor, le conferă o nuanță artistică.

Suprafața netedă a blaturilor se sprijină ferm pe baze mai originale. Acest lucru conferă meselor un stil inovator și le transformă într-un element modern al interiorului.

Designul meselor este un amestec echilibrat de clasic, stil retro și idei avangardiste. Exprimă estetica atemporală și funcțională a unuia dintre cele mai necesare piese de mobilier din casă.

Funcția mesei în interiorul modern este de a fi stabilă și plăcută la utilizare, dar și aceea de a crea un accent elegant.

În funcție de tipul de spațiu în care sunt amplasate, acestea sunt mese de living, de sufragerie, de grădină și mese pentru domeniul ospitalier – bar, cafenea, restaurant.

În funcție de materialele din care sunt confecționate mesele, acestea pot fi realizate din metal, lemn, plastic și materiale inovatoare.

Pentru unele modele de mese, sunt oferite blaturi spectaculoase, cu imagini grafice sau imitație de texturi. Masa ar trebui să se potrivească stilului general.

Indiferent dacă se va potrivi delicat sau accentuat, trebuie să fie în echilibru armonios cu interiorul și cu fiecare element din el.

Masa trebuie să se potrivească cu scaunele sau canapele. Indiferent cât de frumoasă și elegantă este o masă, dacă este incomodă sau cu scaunele uzate, își pierde funcționalitatea.

Acest tip de piesă de mobilier ar trebuie să fie stabilă, fermă pe bază, să nu se legene când te miști în jurul ei, să nu fie ușor de doborât.

Stabilitatea sa permite obiectelor așezate pe ea să rămână pe loc și să își îndeplinească funcțiile fără obstacole.

Masa – forme și dimensiuni

Mesele rotunde și ovale au un aspect cald, deosebit și fac trecerea în jurul lor, netedă și ușoară. De asemenea, distribuie în mod egal oamenii din jurul lor.

Mesele dreptunghiulare împart spațiul și îl fac diferit. Masele de cafea și cele decorative sunt joase, mesele de bar sunt înalte, iar mesele de luat masa sunt medii. Fiecare tip de masa este amplasată în funcție de utilizarea ei, adică în bucătărie, în living, pe terasă etc.

Măsuța de toaletă

Fiecare femeie atentă cu aspectul ei, are nevoie de un loc intim al ei. Opțiunea ideală este măsuța de toaletă, care va permite nu numai procedurile cosmetice, ci și amplasarea accesoriilor cosmetice și a bijuteriilor. În funcție de design, modelele de mese de toaletă sunt împărțite în mai multe tipuri, iar cele mai populare sunt:

  • Măsuța de toaletă clasică. Este o masă simplă pe care este montată o oglindă. Măsuța este echipată cu sertare pentru accesoriile necesare femeilor. Opțional, pot fi noptiere încorporate și glisante.
  • Este o măsuță de toaletă cu o oglindă mare mare. Vine în diferite dimensiuni și se va potrivi chiar și în interiorul unei încăperi mici. Există variante ale mesei de toaletă cu oglindă rabatabilă, care este încorporată în blatul din interior și poate fi ridicată dacă este necesar. Măsuța de toaletă poate fi echipată cu rafturi sau sertare, care pot fi și pliabile. În interiorul sertarelor se pot distinge secțiuni pentru comoditate la amplasarea accesoriilor mici. Trebuie remarcat faptul că cel mai funcţional, este considerat a fi cufărul realizat pe post de scaun.
  • Măsuța de toaletă cu trei secțiuni de oglinzi. Aceasta are partea principală fixă, iar părțile laterale pot schimba unghiurile de vedere. Confortul unei astfel de mese de toaletă constă în capacitatea de a te putea vedea din toate unghiurile.

Măsuța de toaletă – Material

Cele mai frecvente sunt tipurile de măsuțe de toaletă din MDF sau PAL. În plus față de eficiență, au o bună practică, deoarece pot fi încorporate în elemente suplimentare.

Măsuța de toaletă din lemn natural arată mai elegantă, dar prețul său este mult mai mare. În ceea ce privește designul, măsuța de toaletă trebuie combinată armonios cu alte elemente de decor interior.

Related posts

Obiective turistice Romanesti pe care sa nu le ratezi in 2022

Victoria

Dragostea perfecta

Victoria

Cum să ne punem ochii în evidenţă prin machiaj?

Victoria

Leave a Comment

Shares