VictoriaOnline
BLOG

Ferestre si usi din lemn stratificat in sistem integrat

Fie ca acum construiti o casa noua sau pur si simplu doriti sa o restaurati pe cea existenta, cu siguranta ar trebui sa luati in considerare ferestrele si usile din lemn stratificat in sistem integrat. Ferestrele si usile customizate Holze va ofera o multime de avantaje, incepand cu aspectul mai creativ si unic, pana la cresterea eficientei energetice, practicitate si controlul costurilor.

Dupa ce veti afla toate detaliile despre ferestrele si usile din lemn stratificat in sistem integrat, nu veti mai dori sa va reintoarceti la cele standard, deoarece veti putea opta pentru urmatoarele caracteristici:

– Creativitate si personalizare. Ferestrele si usile standard sunt produse in masa si toate incep sa capete acelasi aspect dupa un timp. Dar ferestrele si usile customizate nu sunt asa. Ele ofera un stil aparte si vibratii complet unice. Utilizarea ferestrelor si usilor realizate in sistem integrat, va permite sa personalizati aspectul locuintei pentru a crea mai usor atmosfera pe care v-o doriti.

– O potrivire perfecta. Acest considerent se aplica in special ferestrelor si usilor care se inlocuiesc. Cand faceti acest lucru, poate fi extrem de dificil sa gasiti optiuni care sa se potriveasca locuintei, daca va uitati doar la variantele de tamplarie standard. Daca locuinta este distincta prin culoare, stil, forma etc, atunci va fi dificil sa gasiti solutii care sa se potriveasca perfect in zona optiunilor standard. Mergeti pe varianta customizata.

– Practicitatea. Aceste ferestre si usi din lemn stratificat, personalizate, va ofera mai multe optiuni pentru a construi o casa mai practica si functionala. De exemplu, ele ofera o izolare fonica superioara si rezista mai bine la temperaturile extreme.

– Controlul costurilor. Cu toate ca la prima vedere usile si ferestrele customizate pot parea mai scumpe decat variantele standard, ele va ofera mai mult control asupra costurilor si investitiilor pe termen lung. Ferestrele si usile din lemn stratificat, realizate la comanda, sunt imbunatatite, se potrivesc perfect, sunt unitare si rezista mai bine in timp.

– Valoare. Daca va innobilati casa cu ferestre si usi personalizate, ii puteti potenta valoarea. Designul unic si detaliile speciale fac ca o locuinta sa fie mult mai placuta.

Ferestrele si usile personalizate pot duce cu adevarat o locuinta la un nivel mai inalt, in ceea ce priveste valoarea, aspectul si eficienta. Daca doriti sa aflati mai multe despre acestea, vizitati Holze.

Holze, sau de ce ferestre si usi din lemn stratificat natural customizate ?

Folosim programe de proiectare in arhitectura specializata, pentru obtinerea de ferestre si usi personalizate. Avem o echipa de tehnicieni bine pregatiti si cu experienta vasta in realizarea de tamplarie in sistem customizat. Practic, putem oferi variante infinite, pentru o gama larga de solicitari. Pentru cei mai exigenti beneficiari, recomandam sistemele integrate de ferestre, usi si mobila customizata.

Beneficiile sunt uriase, in special datorita lemnului cu un aspect deosebit si cu o durabilitate de peste 100 ani. Va oferim feronerii customizate, deoarece pentru noi nu exista dimensiuni sau forme atipice. Suntem pregatiti cu solutii viabile pentru orice proiect reprezentativ.

Faptul ca operam in sistem integrat, inseamna ca putem creea pentru dumneavoastra produse din lemn cu aceleasi texturi si cromatici. Fie ca este vorba despre ferestre din lemn stratificat, usi din lemn stratificat sau mobila de bucatarie din lemn ori alte tamplarii integratoare, noi va putem ajuta sa conferiti un aspect unitar intregii lucrari. Cel mai important, este ca dumneavoastra veti gasi  la noi toate elementele de tamplarie din lemn stratificat. Astfel, riscul unei rupturi sau a unui dezechilibru cromatic, textural, estetic, durabil, calitativ, in lucrarea finala, piere complet.

 Va invitam sa ne contactati pentru orice detalii tehnice suplimentare si pentru a rasfoi portofoliul nostru consistent de proiecte.

Holze Design Industry:  Individualitate, Personalitate, Unicitate.

Related posts

Cazare la hotel cu piscină în Călimăneşti-Căciulata

Victoria

Bucura-te de o vacanta la munte desavarsita in Muntii Retezat

Victoria

Deep Forest Fest – Festival de tradiţie la Rm. Vâlcea

Victoria

Leave a Comment

Shares