Servicii Funerare Complete
BLOG

De ce sa apelezi la firma de servicii funerare profesionale?

Moartea unei persoane inseamna intotdeauna durere, pierdere irecuperabila si confuzie totala. In astfel de momente, este foarte important sa existe oameni apropiati, fiabili, loiali, cunostinte, pe care sa te poti baza pe deplin intr-un moment dificil. In astfel de momente ai nevoie de o firma de servicii funerare, care te poate ajuta cu tot ceea ce este necesar. Datorita calitatii si disponibilitatii serviciilor pe care le-au folosit multe familii la pierderea celor  dragi, serviciul funerar si-a castigat statutul de profesionisti in acest domeniu de activitate. Orice om de pe pamant se confrunta cu astfel de moment la un moment dat. Cu toate acestea, nimeni nu poate sti exact cand se va intampla. Prin urmare, omenirea traieste ca si cand astfel de clipe nu vor veni niciodata.

Dar, din pacate, prin astfel de momente trece toata lumea si intotdeauna neasteptat. Tocmai din aceasta cauza, nimeni nu este pregatit si in astfel de momente toata lumea devine confuza si nu mai stie ce are de facut. Din cele mai vechi timpuri, inmormantarea a fost intotdeauna o ceremonie foarte importanta. Multi nu stiu care sunt ritualurile de inmormantare. Si apoi rudele dupa moartea celor dragi, incearca sa le respecte toate dorintele, astfel incat sufletul celor plecati sa-si gaseasca pacea.  Uneori durerea este atat de acuta incat cei dragi pur si simplu nu au puterea de a organiza o inmormantare. In astfel de situatii, ei comanda servicii funerare, de la o firma care ofera servicii funerare si care este dispusa sa imparta durerea pierderii si sa ia toate grijile familiei, organizand inmormantarea cu respect si ingrijire deosebita.

Tipuri de sicrie

Lungimea sicriului este aleasa in functie de inaltimea decedatului – acesta va fi un multiplu de zece si va contine un plus de 15-25 centimetri. Latimea sicriului este de trei tipuri principale – standard, punte si speciala. Sicriele sunt diferite unul de celalalt in forma – cel mai adesea sunt folosite sicriele tetraedrice sau hexaedrice. Cele mai populare astazi, sunt doua tipuri de sicrie – pe cadru din lemn, tapitat cu tesatura si sicrie din lemn lustruit. Sicriele, tapitate cu tesaturi, difera unele de celelalte prin tesatura insasi si culoarea acesteia, precum si prin modul de tapitare. Cele mai utilizate culori sunt negru, rosu si albastru, tesaturile populare includ matase, satin, catifea, bumbac si poliester.

Sicriele lustruite sunt de obicei confectionate din lemn de conifere si apoi finisate cu furnir din diferite tipuri de lemn – stejar, arin, cires, artar si alte specii. Prin metoda de lustruire se pot distinge sicrie din lemn mat si lucios, iar culoarea poate fi luminoasa sau intunecata. In plus, sicriele lustruite au un finisaj mai bogat, iar pe peretii laterali exteriori se pot monta manere. Pe capacul sicriului pot fi reflectate anumite atribute, cum ar fi o cruce ortodoxa sau catolica. In interiorul sicriului se afla asternutul umplut, care poate fi orice, la alegere. Cel mai adesea sunt tesaturi de bumbac, matase si satin care sunt folosite pentru asternut, si bineinteles respecta, care este un simbolism religios.

Transport

La firma de servicii funerare, poti plasa o comanda pentru o masina care sa  transporte corpul decedatului prin oras, sau chiar pentru a livra corpul dintr-o alta localitate si chiar intr-o alta tara. Agentii firmei sunt foarte atenti si vor emite corect toate documentele si, in cel mai scurt timp posibil, vor aduce corpul la locul potrivit. De asemenea, toate vehiculele mortuare sunt spatioase, confortabile si pot transporta in siguranta corpul decedatului.

Coroane de flori

Poti sa comanzi coroane de flori din flori proaspete si artificiale dintr- o selectie uriasa, non-stop, cu livrare si la preturi foarte competitive. Toate coroanele arata decent, indiferent de performanta si cost.  Coroanele sunt facute exclusiv pe baza dorintelor si nevoilor tale.

Repatriere decedati din orice tara din Europa

Firmele profesionale de servicii funerare pun la dispozitie repatriere decedati din orice tara, fie ca discutam despre Anglia, Austria, Germania, Italia sau Franta, firmele profesionale iti pot aduce decedatul la un cost rezonabil, atunci cand chiar ai nevoie de servicii complete. Preturile difera in functie de distanta, nu este un pret fix…asadar pentru mai multe detalii nu ezitati sa consultati mai multe firme de pompe funebre.

Related posts

Cum să ne punem ochii în evidenţă prin machiaj?

Victoria

Generatoare de curent Rotakt – Caracteristici şi aplicabilitate

razvan

Cum alegi cel mai bun motocultor pentru grădina ta

razvan

Leave a Comment

*

code

Shares