VictoriaOnline
BLOG FRUMUSETE SANATATE

Cum tratam „Acneea” ?

Vrei să ai o piele frumoasa şi sănătoasă ? Acţionează acum pentru a arata mai bine pentru tine şi pentru cei pe care ii iubeşti!

Acneea este o afecţiune inflamatorie a pielii care se manifestă în diferite moduri.
Astfel, aceasta poate dezvolta sub forma de coşi şi chisturi sau noduli ce pot apărea pe faţă, gât, piept, spate, umeri şi pe partea superioară a braţelor.

Deşi acneea este o problema frecvent întâlnită, mai ales în perioada adolescenţei, ea se poate agrava în timp, dacă nu o tratezi corespunzător.

Dermatologii consideră că persoanele care suferă de acnee au o keratoză de reţinere. Acesta este în cazul în care glandele sebacee din piele sunt producătoare excesive de grăsime care, într-un mediu fără oxigen, se pot inflama blocând astfel porii.

Aerul proaspăt nu poate ajunge în folicul pentru a realiza detoxifierea, respectiv pentru a livra cantitatea necesară de oxigen. Consecinţa este un dop într-un mediu umed cald. Acesta este mediul perfect de reproducere a bacteriilor. Pe măsură ce bacteriile se înmulţesc, apare inflamaţia. Punctele albe şi negre încep ca nişte mici microcomedoane, devin fie puncte albe sau coşuri, fie în cele din urmă pustule.

Amestecul de grăsime şi de celule moarte neîndepărtate de pe suprafaţa pielii permit bacteriei Propionibacterium acnes, care locuieşte în mod obişnuit pe piele, să crească în conexiune cu foliculii. Aceste bacterii produc anumite substanţe chimice şi diverse enzime, care “atrag” celulele albe din sânge, provocând astfel inflamaţia. Inflamaţia este o reacţie caracteristică a ţesuturilor la diferite agresiuni şi este marcată de patru semne: umflare, roşeaţă, căldură şi durere.

Medicii descriu acneea ca pe o boală a unităţilor pilo-sebacee, unităţi care constau din glandele sebacee conectate la foliculi care conţin fire de păr fine. Aceste unităţi sunt cele mai numeroase pe faţă, partea superioară a spatelui şi piept, zonele tipice cu erupţii şi probleme.

Care sunt cauzele acneei? 

Cauza exactă este necunoscută, dar specialiştii tind să creadă că apariţia acneei rezultă din conexiunea mai multor factori.

Un factor important este o creştere a hormonilor androgeni (hormoni masculini). Pe perioada pubertăţii, atât la băieţi, cât si la fete, excesul poate determina glandele sebacee să secrete sebum intr-o cantitate mai mare.
Modificările hormonale legate de sarcină sau de utilizarea anticonceptionalelor pot provoca, de asemenea, acnee.

Un alt factor este ereditatea. Cercetătorii cred că tendinţa de a dezvolta acnee poate fi moştenită de la părinţi. Studiile arata că mulţi adolescenţi cu un istoric familial în ceea ce priveşte acneea au dezvoltat această tulburare.
De asemenea, anumite medicamente pot provoca acnee.

Cu cât este mai mică concentraţia de oxigen în piele, cu atât bacteriile din ţesuturi se înmulţesc şi se răspândesc.

De ce Karin Herzog? 

Formula brevetata a dr-lui Paul Herzog cu oxigen este acreditată şi certificată ca fiind un dezinfectant extrem de eficient pentru piele. Ea acţionează folosind ceea ce ar folosi în mod firesc la detoxifiere: oxigenul. Nu este numai eficient, dar si natural şi blând asupra pielii.

Tratamentele Karin Herzog stimulează sistemul limfatic pentru o mai rapidă şi eficientă detoxifiere. După extracţie, formula Herzog vindecă şi repară. Proprietăţile antiseptice ale cremelor elimină riscul de contaminare sau infecţie, prevenind apariţia cicatricilor. În cazul în care acneea este mult mai severă, formula Herzog demonstrează avantajele sale faţă de multe alte produse tipice tradiţionale.

Obiectivele de tratament sunt de a vindeca leziunile existente, oprirea formării leziunilor noi, de a preveni formarea cicatricilor şi de a minimaliza stresul psihologic cauzat de această inestetică problemă.

Motivul pentru care noi îţi putem oferi un rezultat mai bun se datorează în primul rând cremei cu oxigen care, odată aplicata pe suprafaţa pielii, dezinfectează, pentru a crea un mediu sigur, steril şi deschide porii pentru a facilita extracţiile. Orice blocaj este eliminat, iar impurităţile sunt distruse.
În timpul cercetării sale, Dr. Herzog a demonstrat că este aproape imposibil pentru un ţesut bine oxigenat să se infecteze, din moment ce oxigenul distruge bacteriile. Astfel fiecare aplicare a produselor Karin Herzogva ajuta la distrugerea bacteriilor nedorite înainte ca acestea să se poată multiplica.

De evitat:

1. Stoarcerea coşurilor – nu este o soluţie pentru a le îndepărta, ci dimpotrivă, contribuie la înmulţirea lor! Lasă profesioniştii să se ocupe de ele! Programează-te la Karin Herzog Oxygen Spa!

2. Săpunul pentru curăţarea feţei – probabil că scapi temporar de coşuri, dar vei avea tenul uscat şi vei fi predispus la apariţia ridurilor.

3. Cremele cu procent ridicat de grăsime – unul dintre factorii favorizanţi ai acneei este tocmai sebumul în exces, aşa că înlocuieşte aceste produse cu unele tonice, hidratante.

4. Deshidratarea şi alimentaţia deficitară – bea multe lichide şi hrăneşte-te sănătos, pentru ca organismul să îşi regleze metabolismul şi să elimine toxinele.

5. Utilizarea în exces a fardurilor, fondurilor de ten şi a pudrelor.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi site-ul nostru www.karinherzog.ro.
Vă aştept în continuare şi cu alte articole interesante despre sănătate şi frumuseţe.

Related posts

Sfaturi esentiale pentru ingrijirea parului

Victoria

Ce tip de sampoane folosesti?

Victoria

Cum să fac să îmi crească părul mai repede?

Victoria

Leave a Comment

Shares