VictoriaOnline
FRUMUSETE BLOG

Cum se elimină extensiile de gene

Extinderea genelor este una dintre metodele de a face genele naturale să fie mai pline, mai groase și mai lungi. Cilii noi sunt lipiți de cei naturali cu ajutorul unei compoziții speciale adezive hipoalergenice, cu toate acestea, nu este recomandat să le purtați mult timp.

Treptat, prezența lor începe să provoace disconfort, îngreunează pleoapa, afectează negativ starea genelor naturale, prin urmare, trebuie îndepărtate periodic genele extinse.

Puteți îndepărta genele, fie contactând un extensor master, fie făcând-o singur.

Ce înseamnă că puteți elimina genele extinse

Pentru a îndepărta genele false din saloane, se folosesc instrumente speciale. Sarcina lor este de a dizolva baza de lipici pe care sunt ținuți cilii. Odată dizolvate, acestea pot fi îndepărtate ușor fără a afecta genele naturale.
Pentru a dizolva compoziția adezivă și a facilita procesul de îndepărtare, veți ajuta instrumente precum:

 • Albucid . Este un medicament pentru tratamentul diferitelor boli oculare. Acționează agresiv asupra compoziției adezive, astfel încât genele extinse să fie îndepărtate cu ușurință.
 • Debonder . Acesta este un produs special conceput pentru îndepărtarea genelor artificiale.
 • Ulei de ricin . Acest produs este nu numai sigur pentru ochi, ci și bun pentru gene. Are un efect de restaurare și de vindecare.
 • Ulei de brusture . Are același efect ca și rola, îndepărtând în mod eficient ciliile adezive și hrănitoare.
 • Ulei de floarea soarelui . De asemenea, îndepărtează bine lipiciul și nu dăunează ochilor.
 • Remover . Spre deosebire de Debonder, acest solvent adeziv este mai blând și mai blând și este potrivit pentru cei cu piele sensibilă.

Alegerea în favoarea acestui sau acelui remediu este determinată de diverși factori, dintre care unul este prezența acestui remediu în casă, precum și eficacitatea și siguranța acestuia. De asemenea, contează cât de repede funcționează remediul. De exemplu, folosind uleiuri, se recomandă aplicarea lor pe gene în avans, de preferință seara și a doua zi pentru a efectua procedura de îndepărtare. Dacă nu aveți timp să așteptați, este mai bine să utilizați un dispozitiv de îndepărtare sau debonder.

Ce alte instrumente puteți utiliza

Un bun agent de îndepărtare a cililor este o baie de aburi . Înainte de a îndepărta genele, trebuie să îndepărtați tot machiajul, să pregătiți o baie de aburi (puteți adăuga uleiuri aromatice), să vă acoperiți cu un prosop și să vă aplecați mai jos, astfel încât aburul să ajungă pe fața dvs. Baia de aburi trebuie făcută cel puțin cincisprezece minute. La sfârșitul acestuia, trebuie să aplicați ulei pe gene (puteți folosi ulei de măsline sau floarea soarelui) și ștergeți-le ușor cu un tampon de bumbac până când genele extinse se desprind.

În plus, puteți folosi o cremă unsuroasă , care, de asemenea, dizolvă bine lipiciul. În acest scop, puteți lua orice cremă care nu provoacă alergii, o puteți folosi pentru copii.

Unii experți nu recomandă îndepărtarea extensiilor de gene folosind o baie de aburi sau o cremă, considerând că aceste metode sunt ineficiente și discutabile.

Ce trebuie să știți înainte de a îndepărta extensiile de gene

În niciun caz nu se recomandă îndepărtarea genelor cu acțiune agresivă.

Nu poți:

 • Scoateți genele extinse . În primul rând, doare și, în al doilea rând, împreună cu părul artificial, scoate-l pe al tău. După o astfel de îndepărtare, genele vor deveni rare și neîngrijite.
 • Îndepărtați genele cu scobitori, ace sau ace . Acest lucru este periculos și prezintă riscul de rănire a pleoapei și globului ocular.

Cum să eliminați extensiile de gene fără a compromite naturale

Trebuie doar să îndepărtați singur genele folosind instrumente moi, cum ar fi tampoane de bumbac, tampoane de bumbac sau tampoane.

Procesul de eliminare a ciliilor extinse este după cum urmează:

 1. O jumătate dintr-un tampon de bumbac este lipit de pleoapa inferioară, iar produsul de îndepărtare a genelor artificiale pe care decideți să îl utilizați se aplică pe pleoapa superioară.
 2. Removerul se aplică atunci când ochiul este închis. Se aplică cu mișcări ușoare, fine, folosind un tampon de bumbac. Pe măsură ce frecați produsul în gene, tamponul de bumbac se va întuneca. Acest lucru sugerează că lipiciul a început să se dizolve și în curând părul artificial poate fi îndepărtat.
 3. Ciliile se vor desprinde și pot fi îndepărtate cu ușurință.
 4. Resturile de lipici de pe genele naturale pot fi îndepărtate cu orice tonic.
 5. La final, se recomandă pieptănarea genelor.

Cum să vă restabiliți genele după extensie

Restaurarea completă a genelor va dura una sau două luni. În acest timp, genele necesită îngrijire delicată.

Pentru îngrijirea cililor „obosiți” și slăbiți se folosesc:

 • Ulei de ricin . Umplerea unui tub vechi, bine spălat de rimel cu el și aplicarea acestuia cu o perie înainte de culcare vă va întări și vindeca firele de păr.
 • Un amestec de piersici, migdale, brusture și ulei de ricin . De asemenea, este necesar să aplicați amestecul înainte de culcare.
 • Măști din ulei de ricin, suc de aloe și vitamina E și ulei de brusture . este recomandabil să faceți astfel de măști de mai multe ori pe săptămână pe întreaga perioadă de recuperare.

După restabilirea genelor, puteți recurge la extensie din nou.

Related posts

Tâmplăria PVC cu sticlă TRIPAN – ce este, avantaje și dezavantaje

Victoria

Cele mai bune sisteme de încălzire în pardoseală le găsiți pe mag-instal.ro

Victoria

Reparații comune de laptopuri și durata lor medie

Victoria

Leave a Comment

Shares