VictoriaOnline
BLOG

Containere sanitare, containere de locuit, pentru birouri si vanzari

Ati auzit de containere? Sunt noul trend in constructii, o alternativa uimitoare la constructiile traditionale, cu o multime de avantaje uimitoare.

Containerele sau constructiile modulare se refera la realizarea unor constructii in afara amplasamentului. Nu va fi nevoie de fundatie pentru ele, iar timpul de montare este extrem de mic. Sunt foarte rezistente, curate, pot fi conectate la facilitati precum lumina, conducta de apa, canalizare. Sunt extrem de versatile si pot servi multor scopuri.

Cu toate ca aceste containere nu sunt o noutate in domeniu, este uimitor cum interesul pentru acestea creste din ce in ce mai mult. O intrebare frecventa este aceasta: „Sunt ideale contructiile modulare in comparatie cu structurile construite conventional?”

Containerele se construiesc rapid si se livreaza direct la fata locului

O constructie clasica in aer liber poate fi deseori incetinita daca factorii de mediu sunt nefavorabili. Consuma mai mult timp, mai multe materiale, mai multa forta de munca. Costurile sunt mai mari, iar apoi daca vrei sa muti constructia, nu prea poti sa faci acest lucru sau o poti face cu dificultate. In schimb, containerele sunt mult mai ofertante din acest punct de vedere. Sunt foarte flexibile.

In mod tipic, containerele modulare sunt de obicei finalizate in 30 – 50 % mai putin timp in comparatie cu metodele de constructie traditionale. Veti putea astfel sa respectati termenii de livrare rapid, nu va fi nevoie sa incetati activitatea de baza si nici sa cheltuiti multi bani cu forta de munca, timpul pierdut si alte materiale de constructie traditionale.

Pentru ca aceste containere modulare sunt finalizate in ateliere sau fabrici (cele mici se livreaza direct asamblate, in timp ce cele mai mari se pot asambla la locul destinatiei, dar intr-un timp foarte scurt), ele nu sunt influentate in vreun mod de conditiile meteo. De exemplu, pe un santier, muncitorii pot desfasura in continuare activitatea de baza, in timp ce li se livreaza containere de locuit, cu dormitoare, bai, birouri etc.

Containerele va pot ajuta sa economisiti bani

Pentru ca aceste constructii modulare tip containerele sunt de obicei finalizate in perioade mai scurte de timp decat metodele de constructie traditionale, costurile pot fi si mai mici. Acest lucru se intampla din mai multe motive: este nevoie de mai putine zile pentru finalizarea unei constructii tip container, costurile cu forta de munca sunt mai mici etc.

De asemenea, cand cumparati containere pentru un anumit scop, nu veti mai plati materialele de constructie. Vremea rea poate provoca daune materialelor de constructie, dar in cazul containerelor aceasta nu mai este o ingrijorare.

In plus, fabricile sau atelierele producatorilor de containerele sunt mai sigure decat santierele de constructii, ceea ce inseamna un risc scazut de vandalism.

Constructiile modulare sunt foarte rezistente si solide

Pentru ca aceste containere de locuit, de paza, containere dormitoare sau containere bai sunt transportate intr-o locatie diferita dupa ce au fost construite, ele trebuie sa fie suficient de solide pentru a rezista procesului de transport catre o noua locatie. Containerele sunt fabricate din materiale dure, care pot rezista fara probleme la umiditate, intemperii si conditi meteo nefavorabile.

Containerle modulare ofera flexibilitate

Exista o serie de scopuri pentru care puteti avea nevoie de containere. Astfel, exista containere tip cabina pentru paznici, containere sanitare, containere pentru sali de clasa sau spatii de lucru, containere birou, containare vestiare, clorinare, pentru puncte de vanzare etc.

Fie ca aveti nevoie de un nou birou, o sala de clasa, un spatiu de triere in incinta clinicii, o contructie modulara este suficient de flexibila pentru a se adapta nevoilor dumneavoastra.

Pentru containere modulare va asteptam pe site-ul www.containerul.ro

Related posts

Mese și măsuțe de toaletă pentru confortul tău

Victoria

Obiective turistice Romanesti pe care sa nu le ratezi in 2022

Victoria

Investiţia în panouri solare te ajută să reduci costul imens al facturilor

Victoria

Leave a Comment

Shares