VictoriaOnline
BLOG

Ce este un scaun executiv?

Un scaun directorial este un tip specific, premium pentru scaunele de birou. Scaunele executive au spatar inalt, oferind confort si suport superior intregului corp.

Scaunele de conducere sunt emblematice – inaltimea si calitatea lor transmite autoritate. Cu alte cuvinte, acesta este „scaunul sefului”. Cel mai bun scaun directorial din jur are putere de comanda, cu un spatar inalt si elegant, brate rezistente si tapiterie premium (in mod traditional din piele neagra). In afara de a cumpara un “tron”, a sta pe un scaun executiv este o modalitate excelenta de a semnala tuturor ca esti la conducere.

Cu toate acestea, scaunele executive nu sunt doar despre imagine. Spatarul inalt si calitatea premium a constructiei garanteaza un confort de alt nivel, in special pentru persoanele inalte care pot beneficia de spatiul suplimentar si de sprijinul pentru spate pe care le ofera scaunele de director.

Principala diferenta dintre scaunele de director si scaunele de birou este ca, scaunele de director sunt pentru functionarii superiori ai oricarui birou. Un scaun directorial are o imagine premium, reflectand o imagine de autoritate, in timp ce scaunele de birou obisnuite sunt pentru angajatii generali dintr-un birou. Ambele tipuri de scaune servesc aceluiasi scop, dar exista unele diferente semnificative.

 

De ce sa cumparati un scaun director?

In timp ce toate scaunele par la fel, sau nu stiti pe care sa il alegeti, scaunul directorial se diferentiaza foarte usor de restul scaunelor prin eleganta lui, poate fi personalizat la comanda si de asemenea materialele din care este confectionat sunt de o calitate exceptionala potrivindu-se de minune rolului de conducere din companie. De aici si preturile usor mai piperate.

Scaunele de birou pentru directori sunt mai durabile:

Materiale de mai buna calitate sunt folosite pentru a construi scaune de director. Prin natura lor, sunt grele si voluminoase. Pe de alta parte, scaunele de conducere sunt folosite pentru ore mai scurte in comparatie cu scaunele de birou obisnuite. Angajatii generali lucreaza mai mult de 40 de ore pe saptamana. Deci, este evident ca un scaun de birou ergonomic directorial este mai durabil decat un scaun de birou general.

 

 

Care sunt beneficiile achizitionarii unui scaun director?

Pe langa beneficiul evident de a avea un scaun extrem de elegant si confortabil in care sa stai in timp ce lucrezi, iata cateva beneficii suplimentare pentru scaunul director ergonomic:

  • Puteti alege propriile specificatii pentru a crea un design la comanda, de la inaltimea spatarului si culoarea tesaturii, pana la finisarea bazei piciorului.
  • Dispune de o multime de optiuni de reglare, astfel incat sa puteti schimba scaunul si ajustarile acestuia pana cand va deveni confortabil si potrivit.
  • Creati o impresie de durata – scaunele de conducere sunt concepute pentru a arata bine, ideale pentru a face primele impresii bune cu vizitatorii si clientii.
  • Imbunatatiti postura pentru un risc mai mic de dureri, rani si probleme de sanatate pe termen lung.
  • Reduceti nevoia de inlocuire – acestea sunt scaune de calitate superioara, cu o calitate extrem de buna a constructiei si garantii generoase (pana la 10 ani).

Scaunul de director se diferentiaza foarte usor fata de celelalte scaune prin prisma materialelor de foarte buna calitate din care este confectionat. Inclusiv culoarea poate fi un factor care face diferenta chiar si atunci cand ne referim la pretul acestuia.

Cu totii stim ca in general scaunele directoriale sunt din piele, cu multe ajustari iar ca si culori , in functie de preferintele fiecaruia pot varia usor de la alb, la crem, negru sau uneori chiar rosu sau maro.

In timp ce scaunele ergonomice de birou au avantaje, nu putem nega atractivitatea unui scaun de director superior. Pe langa necesitate lui si ajustarea pozitiei spatelui intr-o forma corecta fara a avea dureri, scaunele directoriale au acel aer elegant unic.

Related posts

Tratamentele naturiste – avantaje si dezavantaje

Victoria

Motocultor Rotakt pentru o grădină roditoare

Victoria

Cum tratam „Acneea” ?

Victoria

Leave a Comment

Shares