VictoriaOnline
Geam Termopan
BLOG LIFESTYLE

Ce avantaje au ferestrele termopan?

Geamurile termopa sunt realizate din doua straturi de sticla. Cele doua geamuri sunt separate printr-un spatiu care poate fi umplut cu gaz inert sau poate fi lasat sub vid. Desi geamurile termopane au fost dezvoltate pentru a oferi o mai buna izoare locuintelor, adevarul este ca ele au mai multe beneficii. Astazi vom analiza diferitele beneficii pe care le ofera geamurile termopan.

1. Izolare mai buna

Dupa cum am spus, geamurile termopan au fost dezvoltate pentru a oferi o mai buna izonare decat cea clasica. Ferestrele duble ofera o bariera mai buna si de aceea ele reduc cantitatea de transfer de caldura din casa in exterior. Astfel, locuinta dumneavaostra va putea retine mai bine caldura obtinuta de la soare, in timpul zilei. In zilele calduroase de vazare, ferestrele termopan actioneaza invers, ele mentinand caldura extrema in exterior. O izolare mai buna oferita de ferestrele termopan va asigura ca va puteti bcuura de ierni mai calde si de veri mai racoaroase.

2. Minimizarea zgomotului

Ati locuit vreodata intr-o casa in care ferestrele lasau sa intre si cel mai mic zgomot? Ei bine, in cazul geamurilor termopan nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la acest lucru. Ele asigura o izolare mai buna a zgomotului, comparativ cu geamurile individuale. Sunt minunate mai ales daca locuiesti intr-un cartier zgomotos sau in apropierea unui aeroport. Avand geamuri duble, locuinta dumneavoastra va avea in interior un mediu mai linisit si mai calm, departe de lumea puternica si aglomerata din exterior. Discutiile vor ramane in casa si puteti sa ascultati muzica la volum mare fara teama de a deranja vecinii.

3. Securitate sporita

Ferestrele cu geam dublu sunt mult mai dificil de spart, in comparatie cu geamurile simple. De asemenea, este foarte dificil sa fortezi un geam termopan sa se deschida din exterior. Acest lucru tine departe hotii de locuinta dumneavaostra. Puteti creste nivelul de securitate optand pentru anumite tipuri de sticla. Instalarea acestor tipuri de ferestre va ajuta sa puneti usor capul pe perna, pentru ca nimeni nu va va sparge casa.

4. Facturi reduse la curent

Geamurile termopan permit locuintei dumneavoastra sa pastreze cea mai mare parte a caldurii pe care o castiga soarele in timpul zile. Izolatia crescuta inseamna, in plus, ca trebuie sa porniti caldura mult mai rar in timpul lunilor de iarna. In lunile calduroase de vara, o casa mai racoroasa inseamna automat ca nu trebuie sa folositi des aerul conditionat. Prin urmare, discutam despre un consum de energie mai mic si facturi scazute la curent.

5. O valoare mai mare a proprietatii

Aceast beneficiu va ajuta mai ales daca aveti in plan sa va vindeti proprietatea. Asa cum anticipati, instalarea geamurilor termopan face ca locuinta sa fie mai confortabila. Automat ea va fi perceputa ca fiind mai atractiva pentru potentialii cumparatori, in comparatie cu o casa cu geamuri dintr-o singura foaie.

6. Geamurile termopan sunt ecologice

Ultima suta de ani a cunoscut o crestere si o dezvoltare incredibile. Dezvoltarea a fost alimentate in parte mare de combustibilii fosili, iar efectul lor asupra mediului a fost profund. Este foarte important sa gasim modalitati de a reduce impactul lor asupra mediului, iar din acest punct de vedere geamurile termopan reduc consumul de energie si, prin urmare, sunt mult mai bune pentru mediu.

V-ati convins ca este momentul sa schimbati ferestrele actuale? Alegeti noul stil de pe https://www.gealan-ferestre.ro/s9000/.

Related posts

Cum să-ți alegi sistemul de operare pentru laptopul tău

Victoria

Ce poti vizita intr-un weekend in Gura Humorului?

Victoria

Motivatia privind siguranta angajatilor la locul de munca

Victoria

Leave a Comment

Shares