VictoriaOnline
BLOG

Cadouri de Craciun surprinzatoare si inedite

Nu este nedrept ca sarbatoarea Craciunului este doar o zi? Nu-i asa?

Am cercetat lucrurile ciudate si minunate pentru a descoperi unele dintre cele mai surprinzatoare si cele mai inedite idei de cadouri de Craciun pentru cei mai apropiati si dragi tie (inclusiv cadouri pentru barbati de Craciun si cadouri de Craciun pentru femei de toate varstele). Este indicat  sa faci diferite cadouri amuzante persoanelor cu care ai o relatie stransa de prietenie si care iti impartasesc simțul umorului.

Indiferent daca ești în cautarea unor adaosuri la un cadou principal sau chiar in cautarea unui cadou de baza, acest articol te poate ajuta sa gasesti cadoul de Craciun perfect. Cele mai multe dintre cadouri de Craciun pot fi găsite atat online, cat si in magazine, dar iti recomandam sa le comanzi din confortul casei tale pentru a evita cumparaturile haosului de Craciun.

O multime de cadouri de Craciun pentru barbati si femei te asteapta pe Jubi

Puzzle 3D cadou de Craciun – surpriza la realizarea lui

Un puzzle 3D este o varianta nou aparuta, ineditul cadoului fiind dat de faptul ca se poate obtine, la finalul muncii celui care a primit cadoul de Craciun, un obiect realizat cu propriul efort.

Astfel, pentru cadourile de Craciun oferite femeilor, aducem in prim plan un model de puzzle 3D al carui rezultat va fi o cutie de bijuterii decorata cu cristale Swarovski, puzzle ce va pune la incercarerabdarea feminina. Pentru partea masculina avem exemple diferite de puzzle-uri 3D, avand ca rezultat masini, avioane, pistoale,trenuri sau chiar seifuri.

Originalul câștiga întotdeauna – gandeste-te la asta cand cauti un minunat cadou de Craciun

Un alt cadou surprinzator poate sa fie reprezentat de un produs original, de marca, oferit cu drag. Originalitatea unui parfum pentru femei, a unui ceas pentru barbati, a unor ochelari de soare sau a unor butoni de camasa vor scoate in evidenta grija pe care o purtati persoanei iubite si modul special in care aceasta merita sa fie rasfatata. Cadourile de Craciun originale sunt intodeauna apreciate la valoarea lor.

Surprinde prin dragalasenie

Lista de cadouri de Craciun durprinzătoare cuprinde si produsele amuzante, dar utile, in acelasi timp. De exemplu, o perna, prezentand un brat intins ca un barbat real, este perna perfecta pentru confort. Noi am gasit-o pe Jubi. Este un cadou Craciun amuzant, pentru persoanele care doresc pe cineva sau ceva cu care sa se imbratiseze. Un buchet care in loc de flori prezinta ursuleti, deci un buchet de ursuleti, aduce dragalasenia la un alt nivel.

Tare amuzante pot sa fie cadourile de Craciun barbati si femei

Enumeram cateva idei de cadouri de Craciun care sunt  amuzante si surprinzatoare: hartia  igienica Sudoku si mini golf pentru cei care stau mult la toaleta aduc sigur zambetul pe buze, o  centura de bere sau o borseta cu burta de bere au clar un efect de a bine dispune barbatul care le va primi. Alt cadou de Craciun inedit poate sa fie o stampila de carne de gratar care sa gadile ego-ul celui care este responabil mereu cu gratarul din gasca ta, in completarea setului de gratar in ce se gaseste in diferite forme de prezentare.

Asadar, din lista noastra de cadouri de Craciun surprinzatoare si inedite poti sa iti alegi cadoul castigator, cu care sa iesi in evidenta si sa iti primesti răsplata printr-un zambet sau un hohot mare de ras. Cauta toate cadourile de mai sus pe Jubi.

Related posts

Ce este un scaun executiv?

Victoria

Statie dedurizare apa cu sare pentru sanatatea umana

Victoria

Castrul Roman Arutela – un loc cu aer de legendă

Victoria

Leave a Comment

Shares