VictoriaOnline
Ceasuri
BLOG

9 sfaturi pentru a cumpara un ceas online

Sa cumperi un ceas iti ia ceva timp in mod normal, mai ales daca vrei sa faci o alegere buna. Optiunea depinde in cea mai mare parte de gusturile si preferintele personale. Iata cateva sfaturi de urmat atunci cand vreti sa cumparati un ceas online.

1. Stabiliti un interval de pret. Existe extrem de multe ceasuri disponibile in magazinele online. Exista posibilitatea sa fiti atrasi de foarte multe modele, dar nu are rost sa va distrageti atentia cu anumite exemplare care nu se incadreaza in cerintele si bugetul dumneavoastra.

2. Stabiliti care sunt caracteristicile pe care ati prefera ca viitorul ceas sa le indeplineasca. Ceasul afiseaza ora insa are si alte caracteristici care va pot convinge sau nu sa-l purtati la mana. Luati in considerare ca unele din aceste functii (cum ar fi cronograful) pot sa insemne ca pretul final va fi mai mare. Alte functii disponibile pe ceas: afisare calendar, afisarea zonei in mai multe zone ale lumii, afisarea pozitiei constelatiilor astronomice, fazele lunii, energia disponibila.

3. Ganditi-va ce stil vi se potriveste. Daca aveti in vedere aceste lucruri inca de la inceput, lista se va micsora si veti putea sa alegeti mai bine si mai eficient ceasul pe care vi-l doriti. Stiluri de ceasuri: Casual pentru fiecare zi, pentru rochii pentru ocazii formale, sport pentru activitati sportive, fashion cu accesorii mari si indraznete, de lux sau ceasuri artizanale realizate de cei mai mari producatori de ceasuri din lume.

4. Stabiliti daca doriti un ceas mecanic sau unul pe baterie (Quartz).

5. Luati in considerare durabilitatea ceasului. Acest lucru ar trebui sa va intereseaze in mod deosebit daca doriti un ceas pe care sa-l purtati in timpul antrenamentelor, altor activitati sportive. Capacul ceasului este foarte important pentru durabiliatea sa. Pentru durabilitate maxima alegeti cristal de safir sau pentru un ces simplu rezistent la zgarieturi alegeti unul cu cristal mineral. Daca aveti un buget limitat cel mai probabil veti merge pe varianta unui ceas cu cristal acrilic, care este predispus la zgarieturi usoare.

6. Verificati rezistenta ceasului – daca este rezistent la apa.

7. Atentie la cureaua ceasului. Aceasta trebuie sa fie confortabila, suficient de lunga incat sa se infasoare bine in jurul incheieturii.

8. Uitati-va si la celelalte componente ale ceasului: coroana, rama, cadranul si acele. Important este sa puteti citi usor si rapid ceasul.

9. Carcasa ceasului. Trebuie sa fie sigura in calatorii sau in activitatile de fiecare zi. Ceasurile de lux pot fi fabricate din otel inoxidabil, aur si alte alije metalice. Cele din aluminiu sunt foarte rezistente la coroziune. Cauciucul si plasticul sunt recomandate pentru ceasurile sport, mai robuste si rezistente la apa.

Acestea sunt cateva sfaturi care va pot ghida pentru a alege un ceas din oferta magazinelor online. Succes!

Related posts

Cazare Băile Olăneşti 2021

Victoria

Cazare cu ciubăr – Cum completăm escapada la munte

Victoria

Cum să recuperezi datele de pe un hard disk defect

Victoria

Leave a Comment

Shares