VictoriaOnline
BLOG FRUMUSETE

4 greşeli frecvente de machiaj

1. Conturarea intensă a buzelor

Chair dacă nu aţi fost înzestrate cu buze cărnoanse à la Angelina Jolie, asta nu înseamnă că nu le puteţi da volum. Este foarte important ca dermatograful să nu fie de o culoare închisă pentru a le contura. Indicat ar fi să foloseşti un creion de buze asemănător rujului, fără a depăşi linia exterioară a buzei.

2. Prea multe nuanţe pe pleoape

Chiar dacă ai achiziţionat o trusă de farduri nouă, nu trebuie să profiţi din plin de toate culorile. Este recomandat ca pe timpul zilei să foloseşti un singur fard pentru pleoapă. Pentru machiajul de seară poţi opta pentru cel mult trei culori: una mai închisă pentru linie, alta mai deschisă în apropierea arcadei şi o nuanţă de intensitate medie pe pleoapă.

3. Nearanjarea sprâncenelor

Trebuie să acordăm o importanţă deosebită sprâncenelor, deoarece ne scot în evidenţa ochii şi pot aduce îmbunătăţiri în ceea ce priveşte aspectul tenului.

4. Fondul de ten şi pudra ies prea tare în evidenţă

Atunci când alegem produse pentru baza de machiaj, este recomandat să le testăm pe obraz (nu pe mână), şi să fie o nuanţă cât mai apropiată de tenul nostru. Pudra şi fondul de ten pe care le foloseşti pentru a pune bazele machiajului nu trebuie să fie în exces, potrivit zicalei “un strat de fond de ten”, ci trebuie să arate ca un strat fin şi lipsit de imperfecţiuni.

Related posts

Constanta, destinatia turistica nr. 1 a Romaniei pe timpul verii

Victoria

Cum alegi tamplaria potrivita pentru locuinta ta?

Victoria

Iluminat decorativ pentru acasă cu benzi LED

Victoria

Leave a Comment

Shares