VictoriaOnline
BLOG DEZVOLTARE PERSONALA

10 pași pentru a vă asigura eșecul

Avantajul unor astfel de articole este că poți găsi modele în tine care să ducă la eșec. Dacă articolele care vizează motivația și succesul te învață ceva și te încurajează să acționezi, atunci articolele „prin contradicție” colorează viu modelele de comportament nereușite existente în noi, evidențiindu-le și accentuându-le.

În agitația lumii noastre pline de tehnologie, ați putea decide că nu are rost să obțineți niciun succes de durată. Desigur, puteți găsi multe strategii și sfaturi care să vă ajute să vă sporiți grad de succes. Cum rămâne cu oamenii care sunt complet fericiți fără a atinge niciun obiectiv? Prin urmare, acest articol este scris pentru acele persoane care doresc să aibă obiective, dar nu vor să le atingă.

1. Stabiliți obiective vagi și neclare – Când vă stabiliți un obiectiv, folosiți cuvinte precum „mai multe” și „unele”. Obiective precum „Vreau să câștig mai mulți bani” sau „Vreau să slăbesc puțin”
garantează practic că realizarea ta va fi minimă. Fii cât mai slab de caracter posibil.

2. Stabiliți obiective dificil de vizualizat – O modalitate bună de a atinge acest lucru este să vă schimbați în continuare deciziile cu privire la detaliile specifice ale obiectivului dvs. Dacă vă gândiți la un scop precum „Vreau să cumpăr un Corvette sau Mustang roșu, albastru sau galben”, atunci sunteți cu siguranță pe drumul cel bun. Dacă îți fixezi un astfel de obiectiv în minte, îți garantezi practic că nu vei obține niciodată nimic mai bun decât o
mașină Hyundai uzată .

3. Gândește-te și vorbește negativ despre obiectivele tale – Încearcă să folosești cuvinte precum „Nu pot”, „Acest lucru este prea dificil”. Obiective precum „Nu pot fi promovat, îmi este prea greu să îmi asum o responsabilitate sporită” te vor menține cu siguranță în partea de jos a lanțului alimentar.

4. Evitați planificarea pașilor intermediari – Alegeți un obiectiv, chiar și un obiectiv foarte specific: „Îmi voi dubla venitul anul viitor”. Apoi, lasă-l așa cum este. Nu scrieți sarcini sau pași care trebuie parcurși pentru a atinge acest obiectiv. Doar vedeți-vă scopul ca dorință și nimic mai mult. Crearea unui plan pas cu pas va confunda întreaga problemă, deoarece este prea ușor să întreprindeți acțiuni pentru a urma pași simpli. Acțiunile către obiectivul tău te pot duce la succes și cu siguranță nu vrei.

5. Nu face nimic – Motiv – Pentru că a vorbi este mai ușor decât a acționa. Prin urmare, acest pas este cel mai ușor pentru tine. Încercați să vă umpleți cât mai mult timp posibil vorbind cu colegii și socializând. Vorbește despre tot ceea ce ai luat vreodată sau ai fost pe cale să iei. Asigurați-vă că nu stricați lucrurile făcând ceva productiv. Acțiunea este dușmanul tău. Găsește scuze!

6. Așteptați momentul în care aveți motivație – Să ne confruntăm cu faptele, este prea dificil să începeți să faceți jogging sau să deschideți un cont în fonduri mutuale (Fondul de investiții reciproce) atunci când nu sunteți în starea de spirit pentru asta.
Deci, așteaptă. Așteptarea îți dă pace minții, poate că într-o zi vei face ceva. Dar nu astăzi, timpul nu este potrivit; mai ales că încă nu te simți motivat să faci asta.

7. Nu setați date specifice – Setarea unei date specifice când vă așteptați să aibă succes vă pune prea multă presiune. Cine are nevoie de ea? Cu siguranță nu pentru tine dacă vrei să eviți să mergi înainte. Știți că obiectivele cu o dată de finalizare specificată sunt îndeplinite de obicei, deci, dacă nu setați o dată specifică, evitați să vă faceți o promisiune. Puteți amâna totul la nesfârșit.

8. Enumerați motivele pentru care acest lucru nu este posibil – Acum intrăm într-un joc mental numit Eșec. Aceasta este probabil cea mai mare armă a ta împotriva succesului, deoarece distruge
speranța și optimismul. Prin urmare, cât mai devreme posibil, alocați-vă timp pentru a scrie o listă lungă a acelor motive care să explice cât de inaccesibil este obiectivul dumneavoastră.

9. Nu vă cercetați scopul – sunteți genul de oameni care iau totul din tavan. Citirea cărților despre modul în care alți oameni au reușit să atingă un obiectiv ca al tău este o pierdere de timp. Nu ar trebui să te bazezi pe cunoștințele lor, dar ei să se bazeze pe ale tale. Desigur, este posibil să fi trebuit să depășească obstacole incredibile pentru a trece de la un fără adăpost la un șef al companiei sau pentru a pierde acei 30 kg în plus, dar, cel mai probabil, au fost doar „norocoși”. Nu citiți nimic care promite să vă ajute în drumul către obiectivul dvs.

10. Gândește-te la orice, în afară de scopul tău – Iată o altă strategie care te va pune pe calea rapidă a eșecului. Gândiți-vă la orice altceva decât la obiectivul dvs. De ce să vă vizualizați obiectivul când vă puteți gândi la relansarea filmelor la televizor. Acționează în direcția impulsurilor tale emoționale, nu în direcția obiectivului tău. Luați calea cea mai ușoară – aceasta este singura cale care vă va permite să fiți învinși într-un timp record.

În concluzie, vreau să spun că este posibil să fiți puțin copleșiți de cantitatea de muncă pe care trebuie să o faceți pentru a evita succesul. Poți chiar să crezi că va trebui să lucrezi și mai mult. Fara frica! O poți face! Imprimați o copie aacestui text și agățați-o pe oglinda din baia dvs. și de la birou. Citiți-l în fiecare zi. Absoarbe aceste principii complet și vei ajunge la adâncimi de înfrângere de care nici măcar nu ai știut.

Related posts

Sa-ti dai masina cu ceara sau nu? Afla aici raspunsul profesionistilor

Victoria

We LOVE Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale!

Victoria

Sunt steroizii daunatori organismului uman?

Victoria

Leave a Comment

Shares